Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EUREKA120

zamowienie neostrady

Polecane posty

zamowilam dzisiaj internet neostrady,poprzez strone internetowa. i teraz mam problem bo moje zamowienie przechodzi ta 48 godzinna weryfikacje czy cos, a ja znalazlam lepsza oferte i wolalabym jednak ja. no i w tym tkwi problem, moge zrezygnowac z tej neostrady juz teraz czy musze czekac do zakonczenia tej weryfikacji i wtedy np bede mogla podjac ostateczna decyzje, czy wyslanie formularza zamowienia juz jest ta ostateczna decyzja? i kolejny chyba problem nie zapisalam numeru zlecenia, czy bez tego nr cokolwiek moge zrobic w sensie cofnac zamowienie? prosze o odpowiedzi zorientowane osoby

Gość .: ok :.
a jaka to ta LEPSZA oferta?

Gość .: ok :.
zadzwoń na 193 93 🖐️

Chyba dopóki nie podpiszesz... poza tym tam chyba w ciągu jakiego czasu możesz zrezygnować. Przeczytaj szczegółowe warunki zawarcia umowy. Poza tym to chyba najdroższy dostawca internetu.

Gość .:::.
Neostrada jest okej.

Gość kaffeteryjanka
zadzwon na infolinie i zrezygnuj Nic nie podpisałaś Powiedz że dziecko zamówiło :)

no wlasnie dopoki nie podpisze umowy to chyba moge spokojnie zrezygnowac, umowa przyjdzie kurierem razem z modemem.a wiecie moze na czym polega ta 48godzinna weryfikacja? czy po jej zakonczeniu zostane zapytana o to czy napewno chce ten internet czy juz jest pewne ze go zamawiam?

Gość kaffeteryjanka
a tak wogóle to jaki internet polecacie do domu prywatnie ? Ja wlasnie rezygnuję z netii i zastanawiam sie co wziąć bo neostrade juz miałam i to była porazka W miescie ,linia TP a wiecej nie działało niz działało .Jaki internet polecacie ?

neostrada to dno daj sobie na luz z tym ja pracowalam w tp wiec na internecie sie znam sprzedawalam internet dsl z tp wiec pytaj a odpowiem na pytania :) jesli zadnej umowy nie podpisywalas to mozesz zrezygnowac

jesli mieszkasz w miescie to najlepszy jest UPSY mam i jestem mega zadowolona polecam

Gość heniek777
najlepszy net ma UPC

miszekk potrzebny jest nr zamowienia zeby anulowac? o co chodzi z ta weryfikacja? a upc sprawdzalam, mieszkam w miescie, ale niestety nie doprowadza tutaj upc

Gość kaffeteryjanka
Mieszkam w mieście pod Warszawa ale z tego co wiem to UPC u mnie nie działa.Sprawdzałam na ich mapkach.Ja mam radiowa netię WI MAX ale za 1 mega musze płacic 109 zł i do tego musze miec od nich telefon którego nie uzywam Dlatego mysle o zmianie.Wysłałam rezygnacje ,ale jeszcze nie podjęłam decyzji co do nowej oferty.Mam 4 rzeczy łączące się przez router wiec musi to byc coc co podoła :)

Gość a ja mam neo za 44 zł
i jest git ;)

no to lipa ze nie dziala u ciebie a gdzie mieszkasz w łomiankach ?? zignoruj zamowienie jak przyjedzie kurier nie podpisz i tyle cala filozofia jesli chodzi o miejscowosci przy warszawie to jest sajgon najgorsze sa lomianki tam nic nie dziala :) a twoja oferta internetowa jestem w szoku za gówno bulisz jak za zloto

netia i tp- to nie są interesujące oferty jezeli chodzi o internet zresztą w tp jak w razie przejdzie internet na czas nieokreslony gdy zapomnisz o podpisaniu nowego aneksu do umowy placisz wtedy gdzies o 120 zł wiecej

Gość kaffeteryjanka
Nie mieszkam w Łomiankach .Piaseczno :) Dlatego zrezygnowałam z netii bo ich umowa trwała az 3 lata za te 109 zł.I ten obowiązkowy telefon. Myślę o jakiejs prywatnej sieci -Robbo KOmputer alo cos w tym stylu .Choć UPC najbardziej mi podpasował .Mam telewizje z N -ki wiec może u nich popatrze :)

prywtnych sieci to juz w ogole ci nie polecam znowu sie pogrązysz napisze ci tak jesli chodzi o internet, telewizje i sieci komórkowe to znam sie napewno o wiele lepiej niz przeciętny czlowiek pracowalam w tpsie sprzedawalam intenet linie telefoniczne itp teraz pracuje w CP i tez duzo wiem bo sie tym zajmuje telewizja N z tego co slyszalam i przeglądalm oferte to dobry wybo napewno lepszy niz CP a internet to UPC ewentualnie LTE z CP

Gość rhththteyte
neo to dno

Gość kaffeteryjanka
a co to CP ? :)) Chyba nie cyfrowy polsat ? LTE mogę teraz przetestowac za darmo z Plusa Tylko nie wiem czy to podoła dekoderowi multiroomu z n-ki i 3 komputerom z wifi .

Gość do miszekkkk
możesz polecić jakiś internet za mniej niż 40 zł/m-c?

Gość kaffeteryjanka
JUŻ SPRAWDZIŁAM Jednak cyfrowy polsat.Plus ma to samo chyba,a jako stała długoletnia abonentka moge miec to na lepszych warunkach,do tego moge wziąc laptopa albo tablet za niewielkie pieniądze- 110 zł za 20 gb i do tego za 99 zł laptop a w cyfrowym polsacie 119 zł za 25 gb Chyba podobna cena a jakość to nie mam pojęcia bo nie wiem co to LTE i czy da rade kilku urzadzeniom .

Gość kaffeteryjanka76
Hej Wie ktoś czy oferta Aster -(połączył się z UPC) SAMEGO INTERNETU 120 mb za 110 zł jest atrakcyjna ? Potzrebuje do domu szybki i dobry internet-neostrada i netia odpadają .