Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy pomoocy

Dobry ginekolog na pierwszą wizytę, Warszawa.

Polecane posty

Gość pomocy pomoocy

Czy ktoś może polecić dobrego ginekologa w Warszawie na pierwszą w życiu wizytę? Cena nie gra roli, miejsce również, byłoby lepiej gdyby była to kobieta, ale mężczyzna w ostateczności też ujdzie. Ma któraś z pań jakieś propozycje?

Gość tekklaaa567
na Bródnie jest fajny gabinet prywatny, baaardzo miła atmosfera. Ale nie wiem czy lokalizacja odpowiada :) Ceny też ujdą, zwłaszcza dla studentek

Gość pomocy pomoocy
tekla a na tym bródnie to kobieta przyjmuje? bardzo bym chciała żeby to byla lekarka, najlepiej młoda, koło 26-32 lat, doświadczona i mila

Gość tekklaaa567
tu przyjmuje kilku lekarzy, na stronie masz wszystkich :) ja chodzę tylko do kobiet, zazwyczaj do p. Ganuszewicz albo Baj-Chojeckiej. Bardzo polecam obydwie. Też parę dobrych lat temu tam zaliczyłam pierwszą wizytę i cały czas chodzę tylko tam :)

Gość pomocy pomoocy
tekklaaa567, dziękuję, Bródno niedaleko mam, więc odpowiada jak najbardziej. Podszyw, idź się podszywać gdzie indziej :D

Gość pomocy pomoocy
dobrze jakby mówiła po angielsku, bo zamierzam do niej iśc z moim murzyńskim przyjacielem (ma opryszczke na kutosie)

Gość tekklaaa567
polecam, jeśli jesteś studentką to najlepiej umów się na wizytę poranną w tygodniu, a zapłacisz wtedy chyba 60 zł.

Gość pomocy pomoocy
Wystarczy temat o ginekologu, a podszywy lecą jak muchy 😠

Gość tekklaaa567
trzeba ignorować idiotów podszywaczy ;)

Gość pomocy pomoocy
tekklaaa567, jeszcze raz dziękuję, przejrzałam stronę, poczytałam trochę opinii i chyba się tam wybiorę, bo póki co wypada najlepiej.

Gość tekklaaa567
nie ma sprawy ;) sama tam pracuję hehe :P

Gość matusiak_agga
Ja w Warszawie chodzę do dr Jacka Kostrzewy. Za wizytę płace tylko 100zł. Bardzo dobry lekarz, w sumie wyciągnął mnie z dosyć poważnej dolegliwości. Pan doktor prowadzi również ciąże. Jak na stolicę to nawet cena za wizytę wcale nie jest duża.

Gość dr Jacek Kostrzewa
zapraszam, badanie robię bez gumy :)

Gość martha86
Hej Ja chodziłam na wizyty do świetnej Pani ginekolog: Zofii Taniewskiej , 120 zł za wizytę, ale Pani jest rewelacyjna. Świetnie wszystko wytlumaczy, udzieli porad, konsultacji, zapisze leki itd. Przyjmuje w poradni alfa-lek Tutaj masz jej dane i kontakt: http://www.alfa-lek.pl/pl/nasi_specjalisci/16 _ginekolog/65_lek_zofia_taniewska

Gość marianka_ka
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że mężczyźni ginekolodzy mają zdecydowanie lepsze podejście niż kobiety. Nie usłyszałam nigdy od lekarza, że na głowę upadłam, że nie przepisze mi tabletek. A od lekarki owszem. W każdym razie polecam dr Marka Łuszczewskiego. Przyjmuje w Sep-medzie na Hożej. Prowadził moją ciążę i bardzo cenię jego opinie.

Gość misssssssska
na pewno odradzam dr marka wydrzyńskiego najgorszy ginekolog ever!!! w przychodni rentgen, ale na szczęście później poszłam do pani doktor Bonarek Sztaby w przychodni prosen i nie ma porównania! na prawdę wybór DOBREGO lekarza u którego czujesz się komfortowo i który odpowiada na twoje pytania jest równie ważny co kompetencje.

Gość gość
polecam film z dr Bonarek-Sztabą opowiada o pierwszej wizycie u ginekologa pytanienasniadanie.tvp.pl/23842349/pierwsza-wizyta-u-ginekologa

Gość gość
lesbijskie prowo :D jak lekarka 26letnia ma być doświadczona, jak w takim wieku na ogół kończy się dopiero studia i odbywa staż...

Gość gość
Jest taka prywatna klinika – City Clinic na ul. Popularnej. Jestem u nich stosunkowo krótko, ale wrażenie jak na razie mam tylko dobre. Pierwszy raz się zgłosiłam do ginekologa, teraz chodzę też z dzieckiem do pediatry. Obsługa kompleksowa, robią pełny zestaw badań, laboratorium mają wyjątkowo wszechstronne.

Gość gość
W kwestii alergologa to bym polecała City Clinic ( www.cityclinic.pl ). Tutaj mojego syna prowadzi dr Wójtowicz. Bardzo dobra specjalistka, z podejściem do dzieci. Ogólnie całe centrum robi dobre wrażenie, mam zamiar iść tutaj na konsultację do ginekologa w najbliższym czasie, bo też słyszałam dobre opinie o panu Wójtowiczu. To jest rodzinna klinika – rodzice plus syn Wójtowiczowie.

Gość gość
Pan Głuchowski ma bardzo fajne podejście do kobiet. Wbrew pozorom, jak na faceta w tej dziedzinie, bardzo komfortowo się czułam już przy pierwszej wizycie. Kiedyś się zarzekałam, że do faceta ginekologa w życiu nie pójdę, a tu mnie takie miłe zaskoczenie spotkało : ) Myślę, że spokojnie może stać się :pierwszym” ginekologiem jakiego potrzebujesz. Jak chcesz, zajrzyj tu www.ginekolog-warszawa.pl

Gość gość
Tez chodzę do www.ginekolog-warszawa.pl , moja córka również. Bardzo dobrzy lekarze, zawsze pomogą, doradzą, również polecam.

Gość gość
Dokładnie USG robi dr Elwertowski, ale trzeba się prywatnie w Medicenter zapisać. Na NFZ chyba nie ma zapisów, chociaż dopytaj się w ich rejestracji, to ewentualnie cię przekierują. Pozdrawiam.

Gość daria77x
Chwalę sobie lekarzy w City Clinic, mają tutaj większość specjalności, ja najczęściej akurat do ginekologa się umawiam tutaj. Można rezerwować sobie terminy wizyt dość wygodnie przez internet, nie ma nigdy problemu żebym sobie godzinę dopasowała (ich serwis: http://cityclinic.pl).

Gość Dulkas
no to ja Ci polecam Boramed, a tam dr Grzybowskiego! bardzo dobry specjalista, dokładny, sympatyczny. ma spore doświadczenie więc wiem że dobrze prowadzi ciąże!

Gość gość
Zadowolona jestem z obsługi w MediCenter (http://medicenter.pl), mają w zasadzie lekarzy z każdej specjalizacji, a w każdym razie ja się jeszcze nie spotkałam z sytuacją, żebym nie mogła się do kogoś dostać itp. Krótki czas oczekiwania, sympatyczne pielęgniarki i obsługa.

Gość Ejjak
W wawie to ja polecam Boramed - jest na prawde pełen komfort i dyskrecja! Warto - bardzo dobra klinika!

Gość Anna6685
Wiem, że pierwsza wizyta u ginekologa jest dość stresująca, dlatego bardzo się cieszę, że dobrze trafiłam. Byłam na wizycie w San-Credo-Med u dr Bramskiego. Miejsce bardzo sympatyczne, doktor empatyczny, tworzy na wizycie taka atmosferę, że o całym stresie się zapomina. Słucha uważnie i udziela wyczerpujących odpowiedzi.