Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The_iStudio

8 Marca - Dzień Kobiet

Polecane posty

W związku ze zbliżającym się Dniem Kobiet, chcielibyśmy zaprosić wszystkie Panie na świętowanie w naszym Salonie Kosmetycznym. Nitkowanie brwi tradycyjną indyjską metodą tylko 20 PLN, henna gratis :) Zapraszamy serdecznie :)

Nitkowanie brwi to stara, tradycyjna metoda depilacji brwi a także zbędnego owłosienia z twarzy. Jest to zabieg bezbolesny, bardzo estetyczny.

Gość tekitla i nbolnet
jakie kolory macie w zakłądzie? czy z okazji dnia kobiet nitkowanie nie powinno byc w tym dniu za darmo

nie wiedziałam w ogóle o istnieniu takiej metody, zawsze milo się czegoś dowiedziec :) szkoda, ale nie skorzystam bo do Warszawy mam kawałek drogi

Gość tekitla i nbolnet
włąsnie czy na łonie tez nitkujecie ? macie wzory?

biubiu - warto spróbować :) Brwi są pięknie zarysowane, nitka usuwa każdy, najmniejszy i najcieńszy nawet włosek. Co do reszty wpisów - widzę, że niektórzy mają problemy z seksualnością i wszystko sprowadzają do jednego tematu.

Gość iStudio
Zapraszamy :)

Gość Muti60
A ja tak poza tym nitkowaniem bo chciałem życzyć wszystkim kobietą i dziewczyną jak najwięcej radości z życia,masę cudnych uśmiechów na ślicznych buziach co dnia oraz szczęśliwego pożycia seksualnego ze swoimi partnerami:)Wszystkiego najnaj:D

Gość nie mam co robić
jak płacić za nitkowanie którego każda za przeprooszeniem kretynka nauczy się sama bez problemu :O

każda za przeprooszeniem kretynka nauczy się sama bez problemu Kretynki mają problem z nauką. Dlatego są kretynkami. Po drugie: nie wszystkie mają czas, żeby się uczyć, dlatego są salony kosmetyczne. Po trzecie: jak ci żal tyłek ściska i nie stać cię na takie cuś, to przecież iśc nie musisz. Po czwarte: co ci przeszkadza taka informacja?