Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trololololololololololo

nudny wieczór

Polecane posty

zmęczony jestem nie mam ochoty nigdzie wychodzić...czekam na ciekawą dyskusję i interesujące wypowiedzi(nie mam tu na myśli podszywów)

małe i słodziutkie

Tematem może być np. przyjaźń między kobietą a mężczyzną... Tylko nie piszczcie, że istnieje pod warunkiem, ze kobieta ma małe piersi

Gość tekitla i nbolnet
faktor jest na tv

Gość Przyjaciolka bede
Istnieje pod warunkiem...wlasnie nie wiem jakim do tej pory taki duet nie wystepowal w mojej przyjazni;)ale chetnie poczytam co zrobic by sie zaprzyjaznic tylko;)

Gość wirusze
pomyśl o aferze solnej ,Acta , to zaraz nie bedzie ci nudno

no więc wwg mnie przyjaźń między mężczyzna a kobieta może istnieć i nie zawsze musi sprowadzać się to do seksu...aczkolwiek tylko wtedy jeżeli facet nie pociąga kobiety i na odwrót... i sugerowała bym jakiś ciekawszy temat:)

pomyśl o tym, ze Ty też się nudzisz skoro piszesz bezsensowne posty :) Co do tematu Wydaje mi się, że takowa przyjaźń nie istnieje...prędzej czy później któreś musi się zakochać...niestety

Gość nie-przyjaciolka
Istnieje pod warunkiem, że dwie strony- kobieta i meżczyzna dokąłdnie tak samo sobie tą przyjaźń wyobazają i tego samego od siebie oczekuja. Wtedy może być prawdziwa i piękna. Ale jeśli jedna strona zaangażuje się w inny rodzaj relacji, to chyba przestaje istnieć. albo jest meczarnią.

Gość Przyjaciolka bede
Ja sie nie zakocham ale on ...wlasnie nie wiem:)

dobrze, dobrze..bo tu mała słodka pani się nudzi ;p Może Ty zasugerujesz jakiś ciekawy temat

Czy dziś faceci upodabniają się do kobiet, czy kobiety do facetów. Macie - porozkminiajcie sobie :P

nauka tym bardziej nie jest dobrym tematem :) ale cóż, brniemy dalej... Czego się uczysz?

to w takim razie co myślicie o współczesnych młodych dziewczynach które ukrywają swoje naturalne piekno pod kilogramami tapety?? Rozumiem delikatny makijaż podkreślający urodę ale to co robią z sobą współczesne nastolatki i nie tylko przeraża mnie

Jeżeli na coś nie ma popytu, to nie ma na to podaży. Chcą tak wyglądać, bo widocznie są faceci, którym się to podoba.

Ja jestem zdania, że dziewczynę na 1randkę powinno się zabierać na basen :) Garry : faceci do kobiet...

hm...wypadałoby żebym też trochę się tego pouczył :|

A ja bym właśnie powiedział, że to w obie strony działa. To rzekome "wyzwolenie" kobiet, w którym chcą się upodabniać do stylu życia facetów. Może mężczyźni bardziej w wyglądzie upodabniają się do kobiet, ale czasem mam wrażenie, że kobiety w zachowaniu upodabniają się do mężczyzn. Generalizuję oczywiście, bo nie wszystkich to dotyczy.

a ja bym polemizowała na ten temat am i zarówno faceci do kobiet jak i kobiety do facetów...w zależności od sytuacji itd. aczkolwiek ostatnio coraz bardziej zauważam ze to właśnie mężczyźni starają się upodobnić do nas co nie jest pociągające

Racja. W moim środowisko dziewczyny strasznie dużo krzyczą o równouprawnieniu itd, ale to strasznie głupia dyskusją bo one żeby role się odwróciły, żeby to mężczyzna wykonywał te typowo "kobiece" prace...Ale na prawdę mało która kobieta umiała by wykonywać te typowo "męskie" prace typu naprawa samochodu etc.