Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mensona

poronilam czy nie?

Polecane posty

Gość mensona

nie wiem czy jestem w ciazy! ..okres powinnam dostac ok 19 lutego, nie dostalam wiec zrobilam test..okazalo sie, ze jeste w ciazy...dzisiaj rano mialam plamienie ( takie brazowe, nie jak przy okresie-sorry, za szczegoly, ale to chyba wazen) ...na poczatku myslalam, ze poronilam ( bylby to 4 tydzien)..ale zrobilam test i wynikl wyszedl pozytywny...i teraz mam do was pytanie, czy test moze pokazywac, mimo poronienia, wynik pozytywny? i drugie pytanie, czy takie krwawienie moze byc wynikiem ciezkiego wysilku fizycznego? bo wlasnie wczoraj mialam zapierdziel w pracy i nie jestem pewna, czy te krwawienia to nie wynik orki w pracy.. aha w poniedzialek wybieram sie do gina, ale moze ktos z wam moze mnie troche uspokoj..chcialabym ta ciaze utrzymac...

Gość tez mama
to normalne

Gość mensona
co normalne?...ze ma sie krwawienie w ciazy?

Gość przecież
nawet jeśli poroniłaś, to hormony ciążowe nie zjadą do zera natychmiast i dlatego to, że test pokazał znowu dwie kreski, to o niczym nie świadczy, skoro masz plamienie, to jedz na izbę przyjęć i powiedz o co chodzi- lekarz zrobi Ci usg i może rozwieje Twoje wątpliwości, powodzenia

Gość lady maverick
jakbys poronila to prawdopodobnie krwi byloby duzo wiecej. Ja tez mialam takie plamienei i po prostu dziecko sie 'zagniezdzalo'. Radze sie przejsc do gina i wszystko bedzie jasne.

Gość Milanda
Nie jestem lekarzem, ale mysle, ze nie poronilas. Piszesz, ze krew byla brazowa, czyli "stara". Gdyby byla czerwona, swieza, to co innego. Moj ginekolog mi zawsze mowil (mam dwojke dzieci), ze grozne sa wlasnie takie swieze krwawienia. Ale jak juz mowilam, nie jestem lekarzem. Po wizycie u ginekologa bedziesz miala pewnosc. Zycze szczescia, a przede wszyskim zdrowia!

Gość mensona
po 1. zdziwilo mniew, ze ta krew jest brazowa i nie mam takich typowych bolow brzucha jak przy okresie..ale przy dwoch pierwszych ciazach nie mialam krwawienia...wiec nie wiedzialam o co chodzi...w poniedzialek na 100% ide do gina....bede miala pewnosc...

Gość mensona
aha i tej krwi nie bylo duzo..troszke..

Gość autorko!!!,
ale skad kafeteryjne kwoki maja wiedziec czy poronilas czy nie?? IDZ DO LEKARZA!

Gość Milanda
Moja kolezanka miala takie plamienia i bylo wlasnie tak, jak napisala lady maverick powyzej. Trzymam kciuki!

Gość Milanda
Kazda kwoka napisala, ze ma dziewczyna isc do lekarza !!!!!!

Gość mensona
jasne, ze nikt nie moze mi na 100% powiedziec, czy poronilam czy nie...tylko lekarz...ale duzo kobiet wie niestety z doswiadcznia jak wyglada poronienie.

Gość dziekujemy wrozka z kafeterii
dziewczyno,kazdy przypadek jest inny. Nie pytaj na kafeterii o to czy poronilas,bo tej informacji moze ci tylko udzielic fachowiec

Gość mensona
wlasnie wrocilam od lekarza.. ..jestem w 5 tygodniu...to krwawienie moglo byc wynikiem ciezkiej pracy ..teraz mam sie oszczedzac i brac witaminy..

Gość kasik:)
ja mialam tak samo 3 dni po terminie okresu mialam plamienie brazowe dosc duzo tego bylo ale trwalo to jeden dzien i jeste teraz w 7 tygodniu i dzisiaj slyszalam bicie serduszka:)