Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ehhhhhhhhh:(

rzucilem kobiete

Polecane posty

Gość karolina_Zwierzak
spadaj gołodupcu

Gość lady maverick
gratulacje:)

Gość ot była polką i tyle
co podasz za przykład ?? Ja też taką miałem, jak studiowała prosiła mnie o pożyczanie kasy nawet na lekarza bo coś tam ją zabolało i nigdy nie oddawała. Po studiach znalazła bogatszego fagasa i poszła za nim ;/ co tu myśleć o kobietach

rzuciłem ja dlatego bo stawiała wyższość wartości pieniądza ponad uczucie, a to nie jest miłość tylko wyzysk

Gość dziś na pomarańczowo
to jest chyba powód do radości? skoro Ci nie pasował ten jej materializm, to dobrze, że już nie jesteście razem. a swoją drogą, dobrze zarabiasz? tak z ciekawości pytam

Gość karolina_Zwierzak
jak jestes skąpym golodupcem to dziwne ze w ogole cie chciala :o jasne kuzwa lepiej klepac biede i zamiast na porzadna randke isc na spacer,romantico

Gość książe na białym koniku
kobiety to kurwy

karolina_Zwierzak zrozum ze dla dojrzałego człowieka liczy sie wartość uczuć, nie jestem jakimś skąpcem tylko racjonalista i wiem kiedy kobieta leci na kase

dziś na pomarańczowo na własnej ciężkiej pracy, i wiedzy osiągniętej realizując wykształcenie i certyfikat stworzyłem własną firmę, nie będę pisał ile zarabiam bo to nie stosowne chwaląc się tak

Gość ALEXandra9791
witam pana,a nie przypadkiem wybral pan kobiete ze wzgledu na wyglad powierzchownie,zeby dobrze wygladala,cos mam wrazenie ze byla tez sporo mlodsza :)

po prostu ciągle brała pieniądze a jej stosunek do mnie byl tak sztuczny ze po prostu to było aż za bardzo widoczne

ALEXandra9791 nie wydawała sie całkiem na taka skromna i inteligentna wartościowa kobietę ale widać kobiety sa zanadto zmienne

Gość ALEXandra9791
nie odp mi pan na pytanie jak wybral ja pan glownie po wygladzie to musial pan zaplacic to smutne ze nawet calkiem rozumni faceci glupieja na widok ladnych kobiet :)

Gość DzoanaKuppa
sponsoring kosztuje dziadku :P

wybierajac kobiete nigdy nie patrze na samą wizualność, lubie inteligentne kobiety takie z życiowym doświadczeniem. cenie sobie mile i szczere kobiety a ta tylko stwarzała takie pozory, niestety

Gość ALEXandra9791
tylko 30lat az zal ze tacy faceci sie marnuja ;) jesli od poczatku czuje sie fałsz i sztucznosc po co zaczynac zwiazek no i dobrze,nie ta to inna ;)

Gość Nikt nie patrzy na sama wizual
nosc, zaden facet. Oczywiste, ze ma byc najpiekniejsza na swiecie, ale to nie starczy, ma jeszcze byc fajna i mila :D

Gość offermaa111
najgorsze oblechy szukaja fajnych dup kupuja im prezenty a potem płacza ze lachony tylko na kase leca buhaha

Gość ciekawskadaizy
jak to odkryłes ze leci na kase a nie na Ciebie dobrze bardzo dobrze ze rzuciłeś Ja

ciekawskadaizy po prostu było to tak sztuczne ze az czułem ze gra, ciągle sugerowała ze cos jej jest jeszcze potrzebne

Gość pomaranczowypseudonim8
kupil jej torebke PRATY a ona chciala PRADE buhahaha

Gość rozdeptana_biedronka89
widocznie masz kompleksy ze sadzisz ze laski leca wylacznie na twoje pieniadze, a pewnie i tak nie masz ich az tak wiele jak sadzisz :P

Gość ciekawskadaizy
nie długo by magazyn miałw chacie:D przeciez nic nie zabierze na tamten swiat:D

Gość Łuuuu :)
pokaz swoje zdjecie to cie ocenimy czy mozna na ciebie tylko leciec za kase :)

Łuuuu :) nie jestem tu w celu uzyskania oceny własnej atrakcyjności, moj wyglad bardzo mi odpowiada wiec nie potrzebuje by sie dowartościować