Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prarimprauu

Oddam za darmo,TYLKO w dobre rece!Szczenieta chow chow.

Polecane posty

Gość Prarimprauu

Oddaje poniewaz wyjezdzam a nie moge zabrac 5 szczeniat,2 suczki,3 pieski:-)

Gość Ranija
Skąd jesteś?

Gość Prarimprauu
Okolice Poznania:-)

Gość Ranija
Przykro mi za daleko-Olsztyn

Gość Katiaczka
Witaj, jestem zainteresowana przygarnięciem 2 szczeniaczków . CHow Chow to piękne pieski,mam warunki by wychować 2 szczenięta. Proszę bardzo o kontakt ze mną na mój e-mail. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość 12453
wzielabym chetnie jednego-mam ku temu dobre warunki, mieszkam w domku jednorodzinnym, mam dzieciaki-zaopiekujemy sie jednym. kontakt nikikasia@wp.pl

Gość Treser01
jesli aktualne prosze o kontakt konr4d91@wp.pl

Gość Xian Siun Dzong
rasa bez znaczenia. biorę hurtem jak leci

Gość jawor-pol
ja z chęcią wezmę tego psa lub suke ner.telefonu 663490125 email bartek900@onet.pl

Gość dagusia1803
hej z ogromną przyjemnością przygarnęła bym jednego szczeniaka, posiadam już sukę tej rasy ma 7 lat są to kochane i bardzo leniwe pieski :)i. Przygarnęłabym jednego gdyż bardzo kocham tą rasę i bardzo mnie ona interesuję. W razie potrzeby mogę wysłać zdj swojej suni na maila. Dagusia1803@wp.pl pozdrawiam i mam nadzieję, że znajdziesz osobę która kocha pieski a nie ma nagłą zachciankę na chow chow :(

Gość dobryy bartek
ja chętnie przygarnę bo uwilebiam opiekować się kotkami i pieskami mieszkam na wsi i będzie tu im dobrze a do picia będą mieli mleko od krowy mój mail: dardab3@wp.pl nr tel.886996681

Gość CHOW CHOW
Z chęć wezmę jakiegoś pieska moze być to nawet suczka. proszę o kontakt e mail: rafał.serafinowski@wp.pl

Gość magdak459
Jestem zainteresowana przygarnięciem szczeniaczka Proszę o kontakt magdak459@wp.pl

Gość magdak459
Potrzebuje dla synka na urodziny

Gość jaq
a kundelka to by nikt nie chciał. co za ludzie.

Gość nastepny nieuk
Ja ja ja ...............,ludzie sa okropni!,wziac to nie sztuka i potem sprzedac albo oddac! Trzeba miec serce do zwierzakow,mam owczarka niemieckiego ktory juz prawie nie widzi ze starosci ale nie cierpi jest systematycznie badany przez weterynarza,warunki ma dobre bo mieszkam w domu z ogrodem nawet nie byl nigdy na lancuchu i nie wie ze ludzie w taki sposob traktuja psy a nawet o wiele gorzej. Jestem z rodziny gdzie zawsze byl pies w domu i to traktowany lepiej niz niejeden czlowiek,bo taka prawda jest ze zwirzak dobrze traktowany i kochany daje wiecej radosci i szczescia niz niejeden czlowiek. Chetnie wzielabym pieseczka ale mieszkam z Sosnowcu,ale warunki i milosc mialby gwarantowana na sto procent. Lada dzien spodziewamy sie ze nasz Dox zamknie oczy a w domu z ogrodem piesek jest mile widziany w dodatku tam gdzie zwierzeta sa otaczane wszystkim tym co najlepsze dla nich. Moze w razie Panstwa decyzji podechac ziec ktory czesto jezdzi w delegacje w tamte rejony. Moj tel.514-365-317/

Gość nastepny nieuk
Powinni cie publicznie zlinczowac za takie Provo. Szacunku nie masz dla siebie a co dopiero dla zwierzaczkow.

Gość MattGrand
Witam,chetnie przyjme jednego pieska.Juz jakis czas sie przygotowujemy z zona do powiekszenia rodziny o takiego slodziaka.Mamy dwie coreczki i chcemy zeby uczyly sie odpowiedzialnosci,zapewniam ze piesek bedzie mial najlepsza opieke:)

Gość słoiczek po cukrze
to z marca temat :D

Gość arya
taaa jasne myslalby kto ze oddałby ktos takie psy za darmo!! a wy tez naiwniacy ze az zal!! jakby rozdawali szczeniaki kundli to nikt by nie wzial!!

Gość arya
i wlasnie z marca LOL hahaha

Gość rghrhthted
pan matt jest za głupi, żeby zauważyć że temat jest stary i obawiałabym się komuś takiemu psa oddać. poza tym uczyć dzieci odpowiedzialności na psie? dzieci się uczy odpowiedzialności zanim się psa weźmie a nie na psie dopiero, może się naucza a może nie :-O

Gość rghrhthted
00:33 [zgłoś do usunięcia] arya taaa jasne myslalby kto ze oddałby ktos takie psy za darmo!! a znasz siechoć troszku na prawie? bo teraz to nie można takich piesków sprzedawać

Gość arya
jakie prawo co ty gadasz , psow nie mozna sprzedawac a od kiedy niby :D

Gość Prarimprauu
ta paniusia co pisała o tym,że jej pies zaraz umrze a już chce nowego! co za hipokrytka! ja was tylko testuje i waszą pazerność, poza tym idiotko oraz inne idiotki i chciwi kretyni CHOW CHOW to nie jest pies do ogrodu

Gość rghrhthted
od pół roku? może dłużej nie psów w ogóle a psów bez rodowodu. kotków z resztą również :-)