Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketriiiN

ukrywał przedmną, że ma raka...

Polecane posty

Gość MiałamTAKsamo
mój to krzysiek i z siedlec. a ty kolego nie ublizaj bo z twoim podejsciem w tej sytuacji już bys dawno dziewczyne w dupe kopnął . facetom wszystko można co ale my to odrazu najgorsze. jakby aids miał to tez na dobre i złe ?

Gość MiałamTAKsamo
zatajenie prawdy o sobie o chorobie jest podstawą do unieważnienia małżeństwa. ja że swoim Chcialam być ale to on mnie odrzucił .

Gość MiałamTAKsamo
zatajenie prawdy o sobie o chorobie jest podstawą do unieważnienia małżeństwa. ja że swoim Chcialam być ale to on mnie odrzucił .

Gość ketriiiN
on ma imię Igor ale szczegółów wolałabym nie podawać....

Gość MiałamTAKsamo
Skad jestescie

Gość ketriiiN
dlaczego pytasz....

Gość MiałamTAKsamo
koleżanko mam dobra rade nie odrzucaj go. chorzy na raka potrzebuja wsparcia. i z tym da się wygrać. może choroba was zbliży do siebie. ja próbowałam swojemu pomoc ale odrzucił mnie. A to że Wlosy wypadną to nie jest powód do zmartwień. pozytywne nastawienie to podstawą i kochaną osoba. pogadaj z nim

Gość MiałamTAKsamo
bo ja z siedlec a mój były z okolic i dlatego pytam

Gość może ..może ...może..
moze sie wstydzil swoich reakcji , moze nie wiedział jak bedzie i czuje strach ... jak bym kogoś kochała takie kłamstwo nie miało by dla mnie znaczenia warowała bym przy szpitalu :O

Gość ketriiiN
napisałam mu smsa co robi... i napisałam, że tęsknię :( zobaczymy.... byłabym w stanie wybaczyć gdyby mi pozwolił zaopiekować się sobą i być przy nim....

nie mozesz być z nim tak jak on chce ? moze kiedy najgorsze minie pozwoli się do siebie zbliżyć :) i bedzie ci wdzieczn zebyłaś blisko choć daleko.

Gość klasyka kobiety to k****y
Porównywanie AIDS do raka zakrawa na kpinę. Na aids trzeba zapracować, raka dostaje się od losu. Ale wiadomo wszystko można by samą siebie wybielić przy pomocy oplucia kogoś prawda?????????

Gość ketriiiN
nie mogę zrozumieć... kocham się z nim, całujemy się, mówimy sobie kocham cię a na drugi dzień leży w szpitalu i kłamie, że jest zajęty...:o okłamał mnie, że go z pracy zwolnili a jest na chorobowym.... kurwa mać.

On nie jest na twoje zawołanie, nie miała czasu bo chorował. Ciekawe co by zrobił jakby sie dowiedział że go tutaj tak obgadujesz i pytasz się ludzi, obcych ludzi!!! co masz zrobić. Gówniara....

Gość ketriiiN
spierdalaj. ciekawe co byś zrobił gdyby ciebie to spotkało że ukochana osoba tak cię kłamie

klasyka kobiety... co ty pierdzzielisz tłuku że na aids trzeba sobie zapracowac!!!! A czym zapracowali zakażeni przy transfuzji naprzykład / czym?

Gość ketriiiN
a bez komentarza. Przyjedzie pod mój blok, pogadamy... wyjaśnimy wszystko na spokojnie. Dobranoc

może... może..może... A kto robi transfuzje krwi? Znasz kogoś takiego? Ludzie po wypadku, a i tak w szpitalach sie bada każdą krew. Na AIDS trzeba sobie zapracować, wejdź na forum z chorymi na tą chorobę i spytaj - każdy powie to samo