Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ala mala24.

Pierwszy raz u gina faceta i juz problem

Polecane posty

Gość ala mala24.

jest to moja druga ciaza. pierwsza prowadzona byla u pani doktor u ktorej leczylam sie cale zycie. niestety pani przeszla na emeryture i niejako zmuszona bylam zaczac chodzic do gina faceta. nigdy przedtem nie bylam u faceta no ale za namowa znajomych i mojej mamy zmusilam sie i poszlam do faceta. nawet bylo ok mimo strachu - jak to mowia 'strach ma wielkie oczy'. wszystko bylo ok do ostatniej wizyty gdzie poszlismy razem z mezem bo na tescie pokazaly sie 2 upragnione kreseczki. lekarz jak zwykle przeprowadzil wywiad a po wywiadzie wyjechal z tekstem do mojego meza: 'teraz POPROSIMY pana do poczekalni, przeprowadzimy badanie i usg i po badaniu ZAPROSIMY pana z powrotem do gabinetu'. normalnie wypowadal sie tez MOIM imieniu!!! ja sie zapytalam dlaczego i o co chodzi to lekarz odpowiedzial, 'ze on sie nie bawi we wspolne wizyty' - no to wstalismy i wyszlismy. czy ktos moglby mi odpowiedziec o co mu chodzilo i czy jest jakies prawo ktore zabranialoby mojemu mezowi obecnosci w gabinecie??? dodam tylko, ze podczas pierwszej ciazy maz byl ze mna na KAZDEJ wizycie (a niestety musialam miec je co 2 tygodnie) widzial mnie badana na fotelu i z sonda usg w srodku dziesiatki razy. byl przy porodzie i nikomu nie przeszkadzala jego obecnosc - przeciez to jest moj maz a nie jakas przypadkowa osoba z ulicy!!! nie wiem czy to tylko faceci gin tak maja bo jak na razie to jestem w kropce bo najblizsza pani gin przyjmuje 50km od mojego miejsca zamieszkania (ona nie miala nic przeciwko obecnosci meza w gabinecie i jeszcze podczas badania tlumaczyla wszystko nam obojgu).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować