Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek997

Problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość Krzysiek997

Witam ! Mam takie pytanie. Jestem z dziewczyna juz od 6 miesiecy, ale zaczyna mnie to juz meczyc. Problem tkwi w niej.. Spotykamy sie PRAWIE codziennie, traktuje ja powaznie, nie stwarzam jej zadnych sytuacji w ktorych mogla by sie poczuc zazdrosna, z tego ze dziela nas km.( i tak pomimo tego widzimy sie codziennie ) piszemy ze soba ciagle, kazdego dnia wysylam jej smsa w ktorym pisze ze jest mi bardzo potrzebna.. Lecz gdy sie raz nie spotkam z nia, to od razu mi pisze ze juz nie jest tak jak kiedys, ze juz mi nie zalezy, ze ja pewnie zdradzam.. Gdybym chcial sie z kolegami spotkac to od razu mi mowi " Wolisz kolegow ode mnie " a przeciez mam prawo tez sie z nimi spotkac, pogadac.. wydaje mi sie ze to nie jest " zdrowy " zwiazek .. Ostatnio powiedzialem jej ze rozmawialem z kolezanka z byłej klasy, to sie wkurzyla od razu.. Co o tym sadzicie?:(

Gość chujogrom
W jakim jesteście wieku?

Gość JACA74__...
obczaj - suka musi być karana - nada się młotek albo łańcuch czy rura i spuść ją na cito bo ona jest jakaś nie halo

Gość Krzysiek997
Dobrze obstawiasz.. 19 lat..

racja to nie jest zdrowy związek i jeśli ona się nie zmieni (a pewnie nie) to lepiej dla Ciebie będzie jeśli się rozejdziecie. inaczej zatruje Cię swoją toksycznością.

Gość Milanda
Albo i mlodsi.... Uciekaj Krzysiek, poki mozesz!

Gość Krzysiek997
ja 62 a Celinka 60

Gość Krzysiek997
Jaki podszywac. ;/ zal. ;/;/;/;/ Ona ma 19 ja tez. :(

Gość Milanda
Dowcipny!

Gość JACA74__...
obczaj - K ta prostytutka też do mnie takie miała nawijki że chce ze mną do reichu sie bujać czy jak ja ide pobawić się kartami np. i suka była karna wtedy

Gość Krzysiek997
I nie wiem co zrobic.. Ehh..

Gość JACA74__...
obczaj tak - daj jej wybór - ale tak żeby była wypeniana. możesz jak ma skowyra to go polać podpałką do grilla np i podjarać i zrobic rekorda i jej wysłać i ona sie wtedy zastanowi i już będzie inna dla ciebie bankowo. ja tak zrobiłem z K ta suką i wtedy ona lipiła jak on piszczał i skrzeczał tak smiesznie jak go bohen podjarał.

Gość djhwhfriw
Masz racje, pogadac z nia musisz. :)

Gość dziś na pomarańczowo
taka młoda i już taka toksyczna. jedyna rada - uciekaj od niej, bo za 10-15 lat będziesz z pozoru fajnym facetem, którego nie jedna by zechciała, ale będziesz miał zrytą psychikę przez takie panienki i jeszcze sam komuś zrobisz krzywdę z tego powodu. znam kilka takich przypadków. jesteś młody, jeszcze zdążysz się nazwiązkować, z fajniejszymi dziewczynami.

Gość Krzysiek997
Tak uwazasz? Taka dziewczyna juz sie nie zmieni ? jak uwazasz?

Gość fjgjogiug
tez tak robilam ze swoim i zaluje wytlumacz jej na spokojnie , ze ci zalezy ze jej nie zdradzisz ze masz swoje potrzeby i zeby przestala bo cie to juz meczy wprost mow!

Gość Krzysiek997
Ja jej to mowilem, ze nie mozna robic tak.. zeby rezygnac z kolegow., itp. a ona mowi " Ale ja jestem taka ze tarktuje zwiazek na powaznie i oddaje sie calkowicie zwiazkowi " .. Ehh..