Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WytresujeCiebie

Jaki rozkaz...

Polecane posty

Pan i nie wie? :D a na co Pan i Władca ma ochotę? Hm? :P Z pewnością dobrze wie :) Tylko tak podpuszcza kaffeteryjne s*czki :P

dobrze myślisz :) Bardzo :D Pan? Niii ma Pana, nie ma lania, bzykania też :O Ponieważ to d.u.p.e.k był nie Pan :( (Sam wiesz, nie muszę tłumaczyć chyba) Takich drani pełno wszędzie, więc moje doświadczenie też jest nie za bardzo, ale luzik ;) Wiem, czego i Kogo pragnę. Lecz wyprzedzę Twoje pytanie: w tej chwili nie poszukuję Nikogo (jak na razie) Hm... A jak jest z Twoimi doświadczeniemi? Hm? :D

hm... maila, maila :) ja jak już stosuję @, to z konkretami :P lecz jak na razie tych konkretów nie mam. A nie chcę Ci zawracać d.u.p.y ;) Zresztą nie mam za bardzo jakim doświadczeniami się wymieniać :( chociaż, hihihi :P Więc ekshibicjonizm na kaffe Cię nie bawi? :P

Gość Paaaaulinka
Wytresuje ciebie a pomógłbyś wejść w temat?

Właśnie zauważyłam, że wróciłeś, a co Cię zatrzymało? Praca czy przyjemniejsze czynności, a może to i to? Hm? Sądzisz, że kafe jest odpowiednim miejscem do poszukiwania uległej? Bo wydaje mi sie, że są lepsze do tego miejsca ;) No chyba że 'tam' też jesteś ;) co do maila to mam tylko jednego prywatnego maila, choć wiem, że z Tobą nie byłoby problemów :P Lecz jak na razie podziękuję, nie chcę się nakręcać :( Dobranoc Niech Ci się s*czki śnią :P

Gość praaam
haha myślałem , że ten cały big love to z roxette :)) nawet nie takie głupie :)

Przyjemnosci, praca, znajomi, rozrywki - jest duzo rzeczy interesujacych poza kafe:) Na kafe nie szukam uleglej, z ktora mialbym sie spotkac. Szukam tutaj kobiety z wyobraznia, z fantazjami, ktore chcialaby kiedys wcielic w zycie. Zalezy mi na rozmowie pelnej wysublimowanej erotyki, wymianie doswiadczen, wspolnym odkrywaniu wewnetrznych pragnien. Chcialbym wejsc w psychike kobiety uleglej - tutaj, dzieki anonimowosci, mysle ze mam ku temu okazje.

WytresujęCiebie 👄 Ok, rozumiem ;) no tak, tu dzięki anonimowości masz ku temu okazję, by wejść do głowy uległej kobietki :P Wyobraźnię mam, fantazje też :P Abstrah*jąc czy czasem fantazje Pana nie są fantazjami s*ki? :D hihihi ;) fantazje mojego Pana, są moimi fantazjami, WytresujęCiebie ;) ...nie, nie znalazłam, lecz i nawet nie szukam (jak na razie) :) hmm... a gdybym szukała, to gdzie miałabym szukać? Na 'tym' portalu, który mamy na myśli? :P

Carolina: Chcialbym wiecej sie o Tobie dowiedziec. Wydaje mi sie, ze nadajemy na tych samych falach. Sprawdz, czy podobaja Ci sie zdjecia w mojej stopce. A potem do mnie napisz.

Fotki widziałam już od początku jak ta stronka pojawiła się w Twojej stopce :P Zdjęcia są intrygujące... mi się podobają, choć widziałam lepsze :P hm... Lecz większość obecnych zdjęć jest naprawdę piękna. Czy nadajemy na tych samych falach? Uważam, że w pewnym sensie chyba tak. Hmm... Co więcej chciałbyś o mnie wiedzieć? Hm? ;) Co do mnie to chciałabym tego samego co chce Koci w zasadzie, jeśli ją znasz, czytałeś jej topik (tj. dominacja/uległość) to z pewnością wiesz. :) Aaa, właśnie, z nią możesz pogadać, ma większe doświadczenie niż ja ;) WytresujęCiebie 🌼

Prześlij mi więc linki do zdjęć, które uważasz za bardzo dobre. Chciałbym dowiedzieć się, co Ciebie naprawdę podnieca. Doświadczenie to nie wszystko. Najważniejsza jest chęć, pragnienie i dopasowanie.