Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nico123

sypie mi sie zwiazek pomocy!

Polecane posty

Gość ?W?
mowiąc krótko, on Cię szantażuje emocjonalnie. boisz sie ze jak sie postawisz to go stracisz, ale chyba lepiej go stracic niz dac sie zgnoic do konca

masz racje...chwilami jest cudownie a innym razem koszmar...gdy placze wtedy sie przytuli i przeprosi...ale codziennie plakac nie bede zeby widzial ze mnie rani..

Gość ?W?
no to dziecmi juz nie jestescie. Przestan sie mazac dziewczyno, płaczem to mozna od czsu do czasu wysepic od niego na nowe buty, ale nie przeprosiny

?W? no to dziecmi juz nie jestescie. Przestan sie mazac dziewczyno, płaczem to mozna od czsu do czasu wysepic od niego na nowe buty, ale nie przeprosiny sorry, ale z tymi butami to pierdolisz :D co do reszty się zgadzam

jestem juz taka uczucciowa..nic na to nie poradze czesto placze na jakims filmie smutnym,gdy czlowiekowi krzywda sie dzieje jak rowniez na tym ze mnie obraza czasem slowa bola bardzioej niz czyny.. tak samo z lzami czasem leca czesciej niz bysmy to chcieli...

Gość lady maverick
19 lat i ona juz wie ze to ten i kocha go nad zycie.... hehehe.... wez sobie dziewczyno na wstrzymanie i zastanow sie nad soba, nad swoim zyciem, celami, a nie tylko o tym dupku myslisz, bo obudzisz sie za 10 lat jako bita zona, ktora zmarnowala sobie zycie.

Gość ?W?
kurkowa? jak to, pierdole? nie sepiłas nigdy na nowe buty? bekiem? :D

nie on nigdy mnie nie uderzy wiem to..on nie skrzywdzi dziewczyny... ja go kilka razy uderzylam ale on nigdy nie oddal. tak wiem juz ze chce z nim byc i nie zmienie zdania.. mam juz swoj cel w zyciu..ale wiem jaka jestem jezeli z kims jestem to zawsze nigdy 1 nie zerwie a jezeli on zrobi to za kilka lat nawet bede wiedziec ze byly to moje najlepsze chwile w zyciu mimo ze mnie tak traktuje ja go kocham.. prawda jest to ze za milosc trzeba tez cierpiec

Gość lady maverick
jak uwazasz ze w milosci trzeba cierpiec to powodzenia i nie zawracaj dupy:/

trzeba ale nie o takie rzeczy.. chcialam sie poradzic tylko jak byc bardziej stanowczym.. co robic..jak stac sie mniej dostepna? prosze pomoz :(