Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazowszanka ankasss

cc na życzenie Warszawa

Polecane posty

Gość mazowszanka ankasss

mam problem, panicznie boję się porodu i zdecydowałam się na cesarkę. nie mam jak narazie żadnych wskazań medycznych i zastanawiam się co zrobić żeby otrzymać skierowanie na cc. Mój lekarz prowadzący pracuje tylko w prywatnym szpitalu gdzie bez problemy wykonują cc na życzenie, jednak wolałabym rodzić w szpitalu państwowym. co zrobić, gdzie uderzyć żeby mieć cc?? może macie jakieś doświadczenia??

Gość up0000000000000000000000000000
up

Gość nnsmfn sd
kotek nawet w prywatnym szpitalu nikt ci nie wykona cesarki na życzenie, bo jest to niezgodne z prawem, taka prawda

Gość nnsmfn sd
Wiem co mowie, bo sama rodziłam w prywatnym szpitalu, gdzie mimo zabulenia wysokiej sumy odmowiono mi cesarki na zyczenie. Poinformowano mnie tez, że jeżeli podczas porodu okaze sie, ze cos niedobrego będzie sie dzialo ze mna lub z dzieckiem, to ewentualnie wtedy. Bo wszystko dla dobra mamy i dziecka, normalnie to i żebym sobie z glowy to wybiła

Gość mazowszanka ankasssss
a w jakim szpitalu???

Gość yksińska
nnsmfn sd opowiadasz głupoty i tyle. w Damianie robią chyba tylko cc. Nie wiem czy jest mozliwość rodzenia sn. A Ty autorko skoro nie masz wskazań to idź prywatnie na cc.

Gość w damianie robia
zarozno cc na zyczenie jak i odbieraja porody sn.z tym,ze ok.80-90%porodow to cc. wiem bo sama tam rodzilam w pazdzierniku 2011r. troche taniej jest w Piasecznie.tam rowniez legalnie wykonuja cc na zyczenie.

Gość mag124
co za bzdury wypisuje osoba, ktora twierdzi ze cc na zyczenie nie ma!!! Autorko watku, popros gina lub psychologa o skierowanie na cc ze względu na tokofobię i z tym zrobią ci cc w państwowym szpitalu. Ja bym na twoim miejscu decydowała sie jednak na prywatny szpital, za każdą kasę.