Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kughkfjsdgkj

może... WPADŁAM!

Polecane posty

Gość kughkfjsdgkj

Czesc 🖐️ Dziś pierwszy raz uprawiałam z chłopakiem seks... Nie doszliśmy... Ale była pewna akcja.. Chłopak założył dwie gumki na wszelki wypadek.. Stwierdziliśmy, ze koniec na dzisiaj. Patrzy.. Nie miał gumek. Poszłam szybko do łazienki, miałam je w środku. Wyciągnęłam i miałam troche białego płynu. Chłopak mówił, że 100% się nie spuścił... Jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże?

Gość no zal po co dwie ;/
chyba bardziej zaszkodziliscie niz zabezpieczyliscie sie ... facet nawet jesli nie osiagnie orgazmu to i tak wydziela wydzieline w ktorej zawieraja sie sladowe ilosci plemnikow

Gość kughkfjsdgkj
Mam dziś 10 dzień od okresu... niestety, miałam okres 29 dni... Wiem, wiem... poszłam do ginekologa i powiedział co i jak... mam iść na badania tarczycy, wiec nie wiadomo kiedy mam dokładnie dni płodne.

Gość kughkfjsdgkj
Odświeżam...

Gość kughkfjsdgkj
...

Gość moik
dwie gumy na raz? gratuluję pomysłowości. Takie działanie powoduje to zwiększenia się możliwości wpadki. używa się jednej gumki. Skoro gumy spadły to możliwość ciąży jest. Mało to było ciąż z przerywanego?

' się nie spuścił ' - nie można jakoś lepiej tego określic? ;o :) i tak jak wyzej- nie zakłada się dwóch gumek na raz. ! nie wiem skad głupi pogląd że 'jak nałożymy dwie to będzie dużo lepsza ochrona' niestety nie.

"' się nie spuścił ' - nie można jakoś lepiej tego określic? ;o " Lepsze to niż "przytulaliśmy się". 😴

Gość wojtekbezportek
Masz racje Perwersja-w Polsce to jednak jest zaklamanie....dlaczego nie mowic prawdy?