Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kughkfjsdgkj

HELP

Polecane posty

Gość kughkfjsdgkj

Czesc Dziś pierwszy raz uprawiałam z chłopakiem seks... Nie doszliśmy... Ale była pewna akcja.. Chłopak założył dwie gumki na wszelki wypadek.. Stwierdziliśmy, ze koniec na dzisiaj. Patrzy.. Nie miał gumek. Poszłam szybko do łazienki, miałam je w środku. Wyciągnęłam i miałam troche białego płynu. Chłopak mówił, że 100% się nie spuścił... Jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże? Mam dziś 10 dzień od okresu... niestety, miałam okres 29 dni... Wiem, wiem... poszłam do ginekologa i powiedział co i jak... mam iść na badania tarczycy, wiec nie wiadomo kiedy mam dokładnie dni płodne.

Gość Ela ma alkatela
Tylko sie nie posraj.

Gość kughkfjsdgkj
Wyruchaj niewyżyty fafchulcu.

Gość kughkfjsdgkj
Odświeżam...

Gość kughkfjsdgkj
Ten wyżej to podszyw :(

Gość karolka05
bo kto normalny zaklada 2 gumki, przez takie cos wlasnie ci zostaly w srodku.. i ci powiem ze zajscie w ciaze jest malo prawdopodobne... ale jezeli chodzi o antykoncepcje to smiesznie zrobiliscie :D:D

Gość kughkfjsdgkj
Bałam się, ze pęknie... Dużo czytałam i osoby które są przed pierwszym razem mówią, że na wszelki wypadek zakładają dwie.. Chyba to był zły pomysł... Mam prawie 17 lat... Jak ja mamie powiem? :o

Gość karolka05
trzeba bylo wyplukac w srodku zimna woda, w ciaze wcale nie jest tak latwo zajsc, wiec sie nie zamartwiaj, nastepnym razem po prostu obserwujcie czy gumka dobrze lezy i tyle.. a ta biala wydzielina, to wydzielina z penisa, tak samo jak my sie podniecimy mamy mokro to i chlopak ma mokrego żołedzia, w tej wydzielinie rowniez znajduja sie plemniki, ale raczej mala ilosc..

Gość kughkfjsdgkj
Dzieki za słowa otuchy, dowiemy sie po 2 tygodniach jak zaczne wymiotować... :P

Gość karolka05
taa :D:D predzej dostaniesz miesiączki :P