Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczoooooooooooooooooooona

problem z mężem- brak seksu

Polecane posty

Gość zrozpaczoooooooooooooooooooona

Jestem w 6 miesiącu ciąży, mąż w ogóle stracił zainteresowanie mną, dodam że nie przytyłam dużo bo 5 kg, a przed ciążą ważyłam 45 kg, dbam o siebie aby mu się podobać. Seks uprawiamy raz na dwa/trzy tygodnie, ja jednak potrzebuje zbliżeń częściej. Przed ciążą też często odmawiał mi seksu, złapałam go raz na masturbacji. Dzisiaj rano chciałam zrobić mu "loda" to mnie odepchnął. Mam już dość poniżania się, błagania o seks. Rozumiem że może być zmęczony, pracuje ciężko itp

Gość o Boszzzzzz!!!!
Moze jest pedofilem? 45 kg to waga dziecka a ne kobiety. Zastanow sie nad tym zamiast kasowac moj post Boszzzz!

Gość ananas/cola
jak ja bym chciala miec taki problem ....nie mialabym problemu. :D

mą boi się o dziecko, weź nie histeryzuj Samotny- Od kiedy robienie loda ma ujemny wpływ na ciążę?

Gość ****CzarnaMamba***
skad ja to znam... u mnie tak samo, kochamy sie baaardzo rzadko w sume mozna powiedziec ze wcale. tez jestem w ciazy ale w 5 miesiacu. Przytylam max 6kg. maz calkowicie stracil zainteresowanie moja osoba. przyglada mi sie i wydaje mi sie, ze zniecheca go do mnie fakt, ze jestem w ciazy. mi smutno, czasami plakac mi sie chce. on czesto zarzuca mi to, ze ja pierwsza do niego nie podejde nie zachece ale jak mam to zrobic jak nie czuje sie juz atrakcyjnie jak kiedys. owszem tez ciezko pracuje ale kiedys bylo inaczej... kiedys mial ochote widzialam to i czulam mimo, ze pracuje tak jak pracowal. przez to mam ciagle mysli, ze moze powodem jego braku zainteresowania jest jakas inna kobieta...