Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on....szuka porady

klotnie malzenskie

Polecane posty

Gość on....szuka porady

witam. chcialbym sie z wami podzielic kilkoma sprawami.mamy z zona male dziecko(6 miesiecy)ja niestety pracuje calymi dniami i nie mam czasu sledzic na biezaco wszystkiego co dzieje sie z naszym dzieckiem np.(jakie proporcje kaszki,mleka,glukozy itp.itd)probuje zone odciazyc w weekendy i niestety za kazdym razem jezeli o cos pytam to ona ma do mnie o to pretensje i zaczyna mnie obrazac np.ty idioto glupi,ty popierdolencu,debilu,nie wiesz ze to tak trzeba itd.ja nie zostaje dluzny i tez jej cos odpowiem,i w ten sposob z malych rzeczy robia sie ogromne awantury.co wy na to??

Gość aaaasssssddd
mysle ze przesadza ja tez mam meza ktory caly tydz pracuje i nie mam do niego pretensji a jesli gdzies wychodze to mowie mu co i jak zrobic przy dziecku a jesli cos nie wie to dzwoni ale zachowanie twojej zony jest niepowazne najlepiej bedzie jak z nia o tym porozmawiasz a moze jest to depresja poporodowa i wtedy najlepiej udac sie do specjalisty

Gość mydlą nam oczy--jak zwykle.
między wami jest miłość wogóle? Wątpię. Tak się nie odnoszą do siebie ludzie,którzy się darzą uczuciem.

Gość lakakaka
aleś sobie małpiszona wziął za żonę.