Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z wrzesnia

jaka wódka i ile na osobe pare

Polecane posty

co prawda slub we wrzesniu ale ja juz sie wszystkim głowie jaki alkohol, jaka ilośc na soobe pare? myslalam ze 0,7l na pare, wesele bez poprawin na tej stronie wychodzi 0,5l weselnej za 17,99zł http://www.polanin.com.pl/pl/promocje.html

my kupujemy krupnik za 17,99zł, bez poprawin to 0,5 na osobę powinno wystarczyc, tylko z jakiego regionu jesteś, bo u mnoie np.daje cie wódke i placki na pozegnanie wiec wszystkiego muszę liczyc 2razy wiecej

Gość Dziewczyna Ja
gdzie takie gowno dla ludzi podasz ;/ kup jakas dobra wodke moze sobieskiego albo wyborowa. bylam kiedys na slubie i panstwo mlodzi podali jakas "weselna" wodke i niektorzy goscie poszli do sklepu i kupili cos normalnego bo tego pic nie szlo

My zdecydowalismy ze kupimy 0,7l na pare, ale jeszcze nie wiemy jaka wódke, myslelismy o nemirof,ale troszku drogo bo 29zl... Wino tez kupujecie?jakie i ile? My chcemy i czerwone i biale ale jaka ilosc...?

Gość Dziewczyna Ja
pare butelek wina jak najbardziej - nie kazdy lubi wódkę. u mnie na weselu poszło tez pond 50 litrow zimnego piwa.

Gość Dziewczyna Ja
demorela a ile osob bedzie na weselu? poprawiny tez beda?

moje zdanie jest takie, iż dobrze kupić wino, ale już nie piwo, bo to za duzo, mężczyźni sie rzucą na piwo, wódka zostanie, wino jest dla kobiet, tak sie jakoś przyjęło, my wino będziemy mieć piwo nie, bo albo piwo albo wino, za duża kombinacja smakowa i moze z tego wyjsć nie zła rewolucja żołądkowa,

Gość Dziewczyna Ja
slub mialam w lecie bylo goraco wiec ludzie sie orzeźwiali a na poprawinach wiekszosc ludzi nie moglo patrzec na wodke wiec pili piwo. no jak kto woli :)

Gość Koniecznie tylko wódka, żadneg
piwa, bo się goście 'rzucą na piwo, wódka zostanie' i jeszcze z weselicha na czworakach nie wyjdą i cała wieś obgada, że impreza była do kitu:O

0,7l na pare to chyba za mało z drugiej strony 0,5l na osobe to w moim przypaku moze byc za duzo... wino kupuje tez, bardzo dobre i w korzystnej cenie jest w lidlu wiecie gdzie mozna tanio kupic wodke?

Gość Dziewczyna Ja
naszczescie mam kulturalnych znajomych, nikt sie nie zataczal i nie jestem ze wsi gdzie robi sie wesela w remizie. nawet nie pomyslalam w ten sposob heh :)

ja mogę polecić biedronkę, krupnik, sobieski 17,99 żaładkowa deluxe 18,49 a np krupnik za 0,7jest droższy niż soplica 0,7 orientuje sie w cenach alkoholu bo też szukam taniej, w hurtowniach też daja rabaty ale za min 100butelek na raz,

nie każdy kto jest ze wsi robi wesele w remizie, ja mieskzm w tzw.wsi zabitej dechami ale jakoś nie ma takich wesel "wsiowskich" my robimy w domu weselnym, chyba masz jakieś opinie z przed 100lat,

Gość Dziewczyna Ja
zalezy ile tej wodki. ile osob bedzie na weselu? najlepiej isc do jakiejs hurtowni monopolowej. czasem jest tak ze przyzakupie wiekszej ilosci sa jakies gratisy, upusty. a nie masz w rodzinie kogos kto prowadzi sklep z alkoholem? ktos taki napewno wie w jakiej hurtowni jest najtaniej

Gość Dziewczyna Ja
nie mysle ze ktos ze wsi to gorzej itp po prostu odnioslam sie do tego co ktos tam wyzej napisal ze rzucą sie na alkohol heh

Gość podpowiemmm
fajna aktrakcja jest barman moze warto o tym pomyslec? wsrod kobiet ta akrakcja cieszyla sie mega powodzeniem wyczarowywal takie kolorowe drinki, ze oczy na wierzch wychodzily:-D

rzucą się nawet ci "PANOWIE" jak w głowie zaszumi, ale jestem zdania ze i wino i piwo to przesada, i poprostu komuś moze zaszkodzic, napije sie wódki wina i piwa i katastrofa, a wystarczy ze jednej osobie zaszkodzi, i będzie wspomnienie niemiłego bycia na weselu, i moze też pójść plotka, ehhh wiem jak było na innych weselach tych drogich tanich, w remizach i hotelach nie ma reguły, poprostu trzeba z umiarem, jak jedno to nie drugie i odwrotnie

Gość Dziewczyna Ja
ja jestem z tych co z alkoholu to tylko piwo pije :) na wlasnym weselu nawet kieliszka nie wypilam bo sam zapach wodki juz mnie odrzuca tak wiec sa gusta i gusciki a ze mialam wesele na duzo osob to mialam pewnosc ze kazdy znajdzie cos dla siebie. i w jedzeniu i w alkoholu :)

sobieski w biedronce jest po 17,99zł???? to cena promocyjna czy stała?

Gość Dziewczyna Ja
to raczej tanio, w sklepie zwyklym 0,5 to ok 21-24 zl

czy moze ktos potwierdzic cene sobieskiego w biedronce?

i czy jednorazowo mozna kupic około 120 butelek

dziei, jutro podjade i kupię

My wstepnie mamy na ok 70 osob,ale pewnie nie wszyscy sie pojawia....ale ten sobieski to 0.7l w takiej okazyjnej cenie?

Gość fioletowe irysy
My liczyliśmy 0,5 l na osobę, wesele bez poprawin. Wódki zostało tyle, że każdej parze daliśmy po butelce przy pożegnaniu , a jeszcze mamy w piwnicy prawie 2 kartony.

kurcze to ja nie wiem juz jak liczyc ja mowie tak 0,7 na pare, bo ja np nie wypije duzo duzo kuzynek tez nie ale faceci nadrobia... i glupio by bylo jakby zabraklo ale wydac kase zby zostalo tez glupio....