Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani_M

DWIE GUMKI NA RAZ. Mam obawy :(

Polecane posty

Witam. Wczoraj współżyłam z moim chłopakiem. Dla nas obojga był to pierwszy raz. Niestety, stres przed zajściem w ciążę spowodował, iż chciałam by mój luby założył dwie prezerwatywy. Chyba sobie tym zaszkodziliśmy. Ani on ani ja nie doszliśmy do orgazmu. Gdy przestaliśmy nie było prezerwatyw na jego penisie. Pędem do łazienki sprawdzić czy mam je w środku, oczywiście jakby inaczej. Wyciągnęłam i zauważyłam, że było trochę białej wydzieliny. Niestety nie mam jak obliczyć dni płodnych. Mam problemy z miesiączkowaniem. Ostatni okres trwał 29 dni. Złożyłam wizytę pani ginekolog i powiedziała co i jak. Ale wracając do pytania. Czy mogłam zajść w ciążę? Jakich objaw mam wyczekiwać w ciągu ilu dni? Kiedy zrobić test ciążowy? Jestem tak załamana, że zamiast płakać to wybudza to we mnie śmiech. Pozdrawiam. (Lat 16)

Gość Jo-------anna
Można było przewidzieć,że dwie się zsuną, tak się nie robi. Jeśli mężczyzna nie miał wytrysku, ani wcześniej, np 15 minut przed stosunkiem, ani w trakcie, to nie jesteś w ciązy. Naukowcy udowodnili, że w tym płynie co prawda są plemniki ale bardzo słabe, niezdolne do zapłodnienia.

Gość Jo-------anna
Ew można wziąć postinor duo, tabletki nie pozwalają plemnikom wniknąć do jajeczka,a jajeczku się zagnieździć w macicy. Ale nie sądzę aby były potrzebne. Co do objawów, Ja 2 tygodnie po zapłodnieniu miałam ból brzucha jak na okres i straszny ból sutków. Test można zrobić już do 6 dni po zapłodnieniu.