Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta 1987

jaki sluz we wczesnej ciazy

Polecane posty

Gość marta 1987

czesc dziewczyny mam male pytanko jaki mialyscie sluz a moze ktoras z was wie na samym poczatku ciazy ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciazy ale jestem 12 dni od stosunku i mozliwe ze mialam wtedy dni plodne i ten sluz na samum poczatku byl taki ze na majtkach bylo widac jakby byla woda na nim a taraz jest go duzo wiece i jest bielutki czysciutki a do miesiaczki jeszcze nie cale 2 tyg czy tez sluz moze buc wynikiem tego ze zaciazylam dodam jeszcze ze od wczoraj zaczely mnie bolec piersi tzn podobnie jak na okres ale jednak troszke inaczej poniewaz bola mnie u gory piersi i czuje jakby mi rosly ale od gory ze cos sie w nich dzieje po bokach tez bola ale jak ich doykne czy jest szansa na ciaze

Gość marta 1987
prosze o odp

Gość moik
jeśli masz do okresu jeszcze 2tyg, to dopiero teraz masz dni płodne więc o jakiej ciąży mowa?

Gość marta 1987
przepraszam pomylilam sie tydzien ale ten czs leci

Gość moik
objawami mozna się zasugerować choć i wcale ciąży nie muszą oznaczać. jesśli był seks to jest opcja ciązy. A czy faktycznie to się dowiesz wkrótce. Poczekaj do okresu i jeśli nie nadejdzie to zrób test. Ewentualnie wcześniej możesz zrobić beta hcg. ja przy dwóch ciążach nie zauważyłam żadnych odstępstw od normy niż w pozostałych cyklach.