Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniqqqque

i stalo sie!! Wczoraj zostalam narzeczoną!!! :D

Polecane posty

Gość moniqqqque

jestem przeszczesliwa a wy zazdrosne frustratki ( pisze do osob ktore wczoraj wyzywaly mnie od kretynek ze przeczuwam ze moj Misiek chce sie oswiadczyc ) siedzcie sobie dalej na forum i wyzywajcie szczesliwych ludzi. Tyle wam wlasnie zostalo... pff Jestem przeszczesliwa Mam przepiekny pierscionek i cudownego narzeczonego W przyszle wakacje ślub :)) :))

Gość maryja niedzwiedzica
A ile jesteście razem?

Gość moniqqqque
5 lat :))

Gość miodziooo
wyjdz zamaz zobaczysz jaki to miodzio. zaraz porodza sie dzieci przytyjesz wyciagna ci cycki, po naturalnym pizda jak wiadro wchuj rozstepow i problem zrzucenia nienaturalnego flaka na brzuchu nawet jak wrocisz do swojej wagi.

Gość MotherMonster.
Ciekawe ile za nim chodzilas i trulas dupe o zareczyny :o Ja bym nie chciala takich wymuszonych oswiadczyn :o

Gość jem kisiel reload
mojek głatulacje :)

Gość moniqqqque
dziekuje :))

Gratulacje! Sama w życiu nie chciałabym oswiadczyn i tej całej szopki ale wiem że większość ludzi to lubi i przypisuje temu jakieś szczególne znaczenie

gratuluję miodziooo - powinnas leczyć, tyle nienawisci i podłosci w tobie że własnym jadem sie zabijesz

Gość moniqqqque
a skad domysly wogole ze wymuszone? boshe prosze cie jestem kobieta mam swoj honor i faceta ktory mnie kocha i nie musze na nim nic "wymuszac" Jakies chyba traumatyczne przezycia masz za soba kolezanko.... A dziekuje za gratulacje kochane!! :)) To naprawde cudowne i niezapomniane przezycie hehe Wogole nie pamietam ani slowa jakie mowil jak kleczal przede mna w takim szoku bylam... Czulam ze niedlugo sie to stanie ale zaskoczyl mnie baaaardzo Fajniej byc nie moglo! :))

Gość gratulacje pochwal sie koniecz
nie pierścionkiem

Gość hulott
To kim byliscie w takim razie przez te 5 lat?To szmat czasu.

Szczerze mówiąc podobają mi się pary które zareczaja się po dłuższym czasie. Szokiem jest jak zareczyny są w pierwszym roku znajomości a potem szybko ślub. Przecież tacy ludzie nawet się nie znają!

Gość A22A
najpierw oswiadczyny pózniej o ile dojdzie do niego bo róznie bywa ślub potem zycie w dybach małzenskich a na koniec rozwód, zycie to nie bajka

Gość Kavok
dla niektórych głupich bab oświadczyny sa najważniejsze no ten pierscionek ja pierdole ale wiocha

Gość ela ma alkatela
Zaproś na ślub wszystkich forumowiczów

Gość Ten co wiee
Oświadczyny rzecz normalna, gratuluje. Jakim trzeba być debilem żeby na forum się tym chwalić, nie masz przyjaciółek w realu?

Gość moniqqqque
nie chce mi sie z wami gadac zawistne polaczki! To ze wam zycie dalo po dupie to nie znaczy ze kazdy jest nieszczesliwy i nic mu nie wychodzi! :)):)) dziekuje za szczere gratulacje :)) a reszte pozdrawiam srodkowym palcem :)) Frustraci i nieudacznicy...

Gość ziellonks
Nie czytałam wcześniej. Jak to się stało, że przeczuwałaś wcześniej? Jak wyglądały oświadczyny? No i oczywiści gratuluje i wszystkiego najlepszego.