Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze prawisz

Julia Tymoszenko-Waszym zdaniem winna czy niewinna?>

Polecane posty

Gość dobrze prawisz

malwersantka czy ofiara polityczna?

pewnie malwersantka, jak oni wszyscy przy wladzy, ale nie bardziej winna jak ci co ja wsadzili do pudla

Gość dobrze prawisz
no własnie bo juz człowiek glupieje czy jest ofiarą Janukowycza czy cos jest na rzeczy...a córke ma faktycznie piekną

janukowycz to taki sam zlodziej jak tymoszenko, tyle tylko, ze jest przy wladzy i jego na wierzchu

jak ja bym byl przy wladzy tez bym byl zlodziejam, bo krasc to jeden z obowiazkow sprawujacych wladze. taki to juz jest swiat

a jakbys byl uczciwy to nieznani sprawcy dokonaliby Zamachu i ci sami nieznani sprawcy plakaliby nad trumna uczciwego...

Ja jestem uczciwy, bo nie jestem u wladzy, Ale kazdy wie , ze wladza psuje, i pewnie bym sie zepsul,i jak to mowi stare przyslowie, ze okazja czyni zlodzieja.Jak bys mogl bezkarnie ukrasc, to bys nie ukradl?

Zreszta oni nie kradna tyko sobie biora.W sferach rzadowych nazywa sie to niegospodarnosc.Bo termin "zlodziej", zarezerwowane jest dla drobnych zlodziejaszkow!

No i tam jest klika . Jeden drugiego kryje i ulatwia to "branie".Tak bylo z afera hazardowa.Ukrecili sprawie leb, na oczach oponi publicznej, bo czuja sie bezkarni!