Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyetiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gruby obcas platforma buty :)

Polecane posty

ooo fajne te foty :) już wiem że chcę takie buty :) szkoda kręgosłupa ?? a od zwykłych obcasów i szpilek się niby nie niszczy ?? przecież nie będę chodziła całe życie w adidasach :D hahahaha życie jest za krótkie żeby myśleć o tym :D ja tam lubię wyglądać fajnie i nie bola mnie ani plecy ani nogi od obcasów :) a zaczęłam całkiem niedawno bo od jesieni zeszłego roku chodzić na wysokim obcasie :) i biegam do pracy kawał i po mieście itp i jest spoko :) każdemu sie podoba, mój szef zawsze chwali moje buty :D tylko mój chory facet mi mówi żebym nie nosiła do pracy "bo będą mnie nogi bolały" a tak serio to jest zazdrosny :D

może i się nosiło zeszłego lata, ale ja nie widziałam w tych butach nikogo u mnie w mieście :) teraz był szał na botki z futerkiem obcas lub koturna :

Gość do na temat
na temat--jestem w twoim wieku i myslałam ze jestem za stara na takie buty:P ale jesli ty je masz to ja jutro zapier**** do sklepu i sobie takie kupie

ja mam mieszane uczucia co do obcasow takich wysokich. widzialam nogi mojej ciotki ktora wlasnie przechodzila sporo na obcasie - po latach kostki od paluchow zaczely jej wystawac, strasznie to wyglada, jakby taie twardy guzy, a nie pora dla niej zeby jej stopa brydkow wygladala bo ma dopiero 50 lat. takze obcasy tak, jak najbardziej, ale na imprezy.

jeżeli nie za wysoki obcas to na co dzień też :) wolę teraz za młodu wyglądać fajnie. jak będę miała 50 lat to nie bardzo mnie załamie fakt moich zgrubień na stopach :D

a w wieku 50 lat masz zamiar wygladac nieatrakcyjnie? bo ja aurat mam zamiary wygladac fajnie, nawet nie masz pojecia jak ten czas leci.. moja tesciowa .. 55 lat.. niejeden facet 35 lat by sie za nia bral. moj facet juz ma dosyc sluchania od kolegow z pracy na temat jego matki :P

nie za wysoki obcas jest ok, tylko zeby jeszcze wygodne te buty byly i nie uciskaly w palcach. na imprezy to ja zawsze w wysokiej szpilce, one nigdy nie sa wygodne ze wzgledu na swoja wysokosc, ale raz na miesiac to nie codziennie.

Pisząc o kręgosłupie mówiłam o wysokości tych butów. Obcas 8-11 cm nie nadaje się do codziennego noszenia. Ja tez chodzę do pracy na obcasie, ale niższym a na wyjście mam 8 cm. Poza tym jak ktoś wspomniał wyżej: największa zmora która czeka Panie noszące na co dzień obcasy to przede wszystkim halluksy. Spójrzcie na palce gwiazd takich jak Victoria B: http://media.onsugar.com/files/2011/04/14/2/1546/15462711/aa/victoria-beckham-feet-2.jpg albo Imam, Sarah Jessica Parker. Wiadomo kobiety kochają wysokie obcasy, ale wszystko z umiarem :)

Gość gośćkdjc
Bierz!!! Butki cudo nie słuchaj sie innych tobie sie podobaja i to najwazniejsze :D sama mam buty w tym stylu wedlug mnie wyglądają oblednie i wyróżniasz sie w nich z tłumu gorąco polecam :D

Gość gość
Pytanie na poważnie. Jak realnie korzyści powinny wynikać z noszenia takich butów - http://wygodnybut.pl Kto w nich chodził przez dłuższy okres?