alex9414 0 Napisano Marzec 4, 2012 5 dni temu współżyłam z chłopakiem. Niby gumka nie pękła, ale strasznie sie boje ze moglo cos sie wydostac. Chlopak raz doszedl, pozniej zalozyl nastepna gumke i zrobilismy to jeszcze raz. Był to mój 22 dzień cyklu, ale pobolewaly mnie jajniki. Bardzo sobie wkręcam ciążę i strasznie sie boje. Dzisiaj obudziłam się z okropnym bolem, takim jak przed okresem, wyleciało mi trochę krwi, a teraz nic nie leci... Czy to moze byc ciaza, czy moze jeszcze dzisiaj zacznie mi sie normalna miesiaczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 4, 2012 "Czy to moze byc ciaza, czy moze jeszcze dzisiaj zacznie mi sie normalna miesiaczka?" Zapytaj wróżbity Macieja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenka302 Napisano Marzec 4, 2012 skoro 22dc,to na ciaze marne szanse . A po 2.gumka nie pekla,wiec spokojnie.sadze,ze @ przyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach