Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvcvcvcvcvcv

cv-nie wpisalam wszystkich miejsc pracy

Polecane posty

Gość cvcvcvcvcvcv

ale to co pominęłam nie ma zadnego zwiazku z miejscem do ktorego aplikuje. nie wpisalam tego bo gdybym to zrobila to cv rozwlekloby mi sie na 2 strony a poza tym w ogloszeniu bylo ze do cv doloaczy kserokopie dokumentow potwierdzajacych doswiadczenie zawodowe a mi gdzie to swiadectwo pracy sie zawieruszylo.ale z drugiej strony mysle ze pracodawcy chodzilo o doswiadczenie zwiazane z tym stanowiskiem(bylo pozadane ale nie wymagane). czy teraz jak mnie zaprosza na rozmowe i bedzie kwestionariusz(czasami podobno jest) to wpisac uczciwe wsystkie miejasca pracy?czym grozi zatajenie ? czy w razie podjecia pracy bede musiala dostarczyc wszystkie swiadectwa pracy z bylych miejsc pracy czy raczej tylko to ktore potwierdza dosiwadczenie nawiazujace do obecnego stanowiska pracy?

Gość izi girl
idz do tego alfonsa i nich ci wystawi zaswiadczenie ze bylas najlepsza pracownica, na bank dostaniesz te prace:P

Gość cvcvcvcvcvcv
i jak zwykle durne odpowedzi

Gość ja tam nie wiem ale
to raczej nie jest zadna masakra, ze wszystkich miejsc nie podalas w cv, bo ja tez podaje tylko te ktore sa zwiane z miejscem pracy (a np. pracy w trakcie studiow nie, bo to byla tylko letnia i w ogole totalnie nie zwiazana z tym co robie teraz) natomiast w kwestionariuszu - zapytaj czy wpisac wszystko i juz.. a jak nie powiedza to wpisz wszystko. musisz miec swiadectwa pracy albo umowe o prace, zeby to udowodnic oczywiscie. swiadectwo pracy jest wazne tez przy naliczaniu urlopu (20 czy 26 dni)