Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asis_tan

EROTYKA po 30tce

Polecane posty

Od kiedy skończyłam 30 lat moje życie seksualne zaczęło wręcz wariować. Seks coraz bardziej wyuzdany i fantazje o które się nigdy dotąd nie podejrzewałam. Chętnie porozmawiam o tym ;)

Bo napisalas ze porozmawiasz o tym,wiec po co zadajesz takie glupie pytania.Ty napewno masz 30 lat?

temat to erotyka po 30tce. U mnie wiaze sie to z fantazjami ciekawe czy inne kobiety tez tak własnie realizują sie w życiu erotycznym czy wręcz mają zupełnie inne doświadczenia?:) Fantazjuje np o facecie, który mnie pieprzy jak dziwkę. Niesamowite mam wtedy orgazmy ;)

Gość acordeon
a ja mam tak już od15 roku zycia

I to jest calkiem normalna fantazja.Ja nie mam jescze 30-ski i tez mam rozne i to nic zlego.Kazdy jakies ma.

Iness dla ciebie normalne a mnie sie pojawilo dopiero po 30tce :P Wczesniej seks był związany z pożądaniem konkretnego mężczyzny, z którym go sypiałam :P Teraz są fantazje tak silne ze czasem miałabym ochote je zrealizowac :P

Gość wojtekbezportek
A czy jestes w zwiazku ,czy wolna?

Ale ja tez tak mam,ze mysle o ich realizacji,ale wtedy to juz nie bedzie fantazja.Fantazjuje z inna laska i wiem ze nie dojdzie do ralizacji.

wujek a co to za roznica czy wolna czy nie?:O ja sie troche boje fantazji, bo te obrazy wyobraźni sa dość wyuzdane. Powiedzmy obcy nieznany mi facet :P

Gość wojtekbezportek
Bo jezeli jestes w zwiazku - to znak ze czegos ci brakuje,a jesli wolna ,to za malo sobie uzywasz...

Gość wojtekbezportek
Jesli brakuje , to porozmawiaj z partnerem,bo po co zdradzac-moze razem tez bedzie przyjemnie...

Ja jestem w zwiazku i nie brakuje mi niczego a fantazje to normalna rzecz.Tylko trzeba pamietac zeby fantazja zostala fantazja,a jesli to jest silniejsze od nas to faktycznie czegos brakuje.

Masz racje musisz z nim pogadac bo sa fantazje ktore mozecie razem zrealizowac.

Gość wojtekbezportek
Mozesz tez pofantazjowac z kims na priv -to tez niekiedy pomaga -byleby z granicami...

Gość wojtekbezportek
Wiesz ile osob tyle roznych zachowan sexualno-erotycznych.Kazdego co innego podnieca....jednego rozmowa ,innego same mysli...

chciałabym porozmawiac z kobietami po 30tce o ich erotyce ;) po to ten temat. Do udzielania rad mam przyjaciół

Gość wojtekbezportek
No to ja spadam jako facet...

czy kazdy temat na tym forum musi łaczyc się z rozwiazywaniem przez was cudzych problemów?? moze nie uznaje to za problem lecz za coś odmiennego nowego w moim zyciu?:P Iness nie masz jeszcze 30 lat wiec sama nie wiesz co sie stanie po tej dacie z twoją erotyka?:P

Mam nadzieje ze nic bo to z czym Ty masz problem mam juz za soba.

Iness nie wiem jak ty ale ja uważam, że życie ewaluuje, rozwija się :P Nie wiem czy masz czym sie szczycić ;)

Gość acordeon
ja słucham samego siebie

Wiesz co, Asis? Poczekaj aż będziesz po 40-tce, wtedy dopiero się naprawdę zacznie ostra jazda!