Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sexy LAady

Laski 180cm noszące szpile to jakaś totalna masakra!

Polecane posty

Gość Sexy LAady

Dla mnie i wiem, wiem to, sorry ale wiem ze prawie, parawie nikt nie chcialby byc kobyla 195 cm czy w butach czy nie i malo ktora, kilka na 100 chcialaby mierzyc 180.Statystycznie najpieknijejsze kobiety maja ok 170 wzrostu.Takie 175 i ciut wiecej sa fajne.Ale jestem pewna i widze wokol ze faceci nie lubia juz wyzszych.Sa to krowy, barczytse aseksualne maciory,jak chude to tylki ajk w maire to trabanty, cysterny, i nie patrza faceci z powdziwem na wasze dlugie nogi bo czuli by sie jak geje(chyba ze pasztety)A jak fajne chodza w obcasach Z podziwem na pewno nie patrza kiedy macie w szpilkach po 190 cm a przy tym byc moze dwie na tym forum sa piekne(gdzie tam, zadna albojedna) i ze 3 sa wysokie a jednoczesnie delikatne.Reszta to potezne krowy, zero kobiecosci.Uda jak u faceta nie sa fajne, dlonie jak u pudziana rowniez nie sa fajne.175 tak, 185,195 w szpilkach czy tez nie odpada!!!!!!!!!!Wielkie paznokcie, dlonie jak moj chlopak kulturysta, niedelikatne kosci, fuj! Maciory, nie jestescie wysokaAngelina Jolie ani olsniewajaca Bellucci wiec wsadzcie sobei gdzies wasz wzrost A ja jestem piekna i mam piekna figure : love: tak jak miliony innych kobiet ktore za cholere nie ccha miec 180 ,wtf!!!! i sobie wyobrazcie ze ja nie chcialabym byc wyzsza( a powidacie z ekazda taaa) i miec uda , nadgarstki, wszelkie kostki kosteczki,chrzastki, chrzasteczki, jak moj chlopak.zaden facet nei powie ze kobieta ok 185 wyglada lepiej niz ta np 175, zaden nie spojrzy na gigantke, kazda kobieta wspolczuje i patrzy z politowaniem na zbyt wysoka kobiete.Za duzo sobie wyobrazacie.Wiece co to znaczy zbyt wysoki? Chyba nie.Nic ze brzydkie, wazne ze wysokieAch jak mi dobrze Zajmijcie sie kariera skoro jestescie takiefajne super.

Gość bardzo surowo to opisałaś
ale to prawda. jako facet się pod tym podpisuję.

Gość Sexy LAady
To nie frustracja. Co prawda kole w oczy?

Mnie tam nic nie kole, ale myślę, że nazywanie ludzi "maciorami" świadczy o dużej ilości jadu wylewającej się ze wszystkich otworów twojego trzęsącego się ze złości ciała ;) no dawaj, co się stało? Pies zdechł? Obcas się złamał? Mleko się skończyło?

Gość Sexy LAady
Hehe nic się nie stało :) Widziałam rano laskę w szpilach która miała ze 190 cm i widziałam że miała się za jakąś super laskę. Patrzyła pewnie i chamsko i prowokująco na mnie. A naprawdę była brzydka i wyglądała śmiesznie.

wiesz, jak patrzysz na kogoś dużo wyższego to z tej perspektywy mina może wydawać się niewyraźna.:P I nie dorabiaj sobie ideologii, jedną kobietę widziałaś jedną kobietę która mogła mieć cię centralnie w dupie, ale twoje natarczywe spojrzenie ją zirytowało więc się skrzywiła, a ty już wyzywasz wszystkie wysokie kobiety na anonimowym forum. ZERO frustracji ;)

Gość ogghjjiu
ja mam 180 i mam sie dobrze, a ty chyba masz jakis problem ze soba

Gość Jednym słowem
Jak się z tym dobrze czuje i ma sporo wyższego partnera, to pewnie w nosie ma zdanie osób postronnych. Mnie tam bardziej głupota niektórych tematów poraża - to jest prawdziwie intelektualna masakra.

Gość ogghjjiu
ja nie rozumiem, dlaczego wy niektore dziewczyny tak nienawidzicie wysokie dziewczyny??? o co wam chodzi??/ co ci zrobilam, ze piszesz z takim jadem i pogarda?? w sumie to mam cie w dupie, bo jestem kochana, mam meza, dla ktorego jestem piekna i nie jest to jakas sierota zyciowa, tylko facet z kasa i klasa hehe a ty jaka musisz byc nieszczesliwa, ze tu wylewasz gorzkie zale...

Gość A wiesz co oznacza MASAKRA ??
A wiesz co oznacza słowo masakra? http://pl.wikipedia.org/wiki/Masakra Bezmyślna moda na używanie słowa o całkowicie niepasującym znaczeniu :o Typowe dla bezmózgów, którzy sami sobie stwarzają problemy :classic_cool:

Gość Sexy LAady
Moorland - nie wszystkie. Chodzi mi o te wysokie co jeszcze szpile nakładają i co myslą że sa piekne? I nie wydawalo mi sie , ona stala w kolejce obok i fakt stala z wyzszym od siebie facetem tak powiedzmy z 2 cm? Ciezko powiedziec na oko. Ale miala sie za super gwiazde uwieszala sie na nim i patrzyla na mnie jakbym jej go chciala zabrac. I ogolnie z potepieniem jakby fakt mzoe wyjsciowo szczegolnie nie wygladalam ale do sklepu sie stroic nie bede. No widzialam po prostu po niej ze czula sie lepsza co jest dla mnie smieszne.

Gość A co nas to....
Normalni ludzie mają w głębokim poważaniu zdanie takich osób jak autorka, nie ma sensu komentować tak marnej prowokacji 🖐️

Gość ogghjjiu
i owszem szpilki zakladam czasami i nic ci do tego. nie czuje sie ani lepsza ani gorsza, po prostu zakladam to na co mam ochote

A nie pomyślałaś, że to TY patrzyłaś się na nią. Jak ktoś mnie się natrętnie przygląda to też się spojrzę i mam nadzieję, że delikwent zrozumie przesłanie "weź spadaj". ;) Poza tym stała ze swoim facetem, więc co złego w tym, że się przytulała. Pewnie oboje mięli dobre humory, może gdzieś wracali, a jej akurat podobały się takie buty. A tu wyskoczyła jakaś paranoiczka w sklepie i wlepia w nią swoje pełne jadu patrzałki jak tamta kupuje marchewkę. No daj spokój...

Gość chodz do lozka
ja mam 165 i nie chce byc wyzsza :D

Gość a ja mam 160 cm
w obcasach 1,70 i uwazam to za ideal :classic_cool: autorka mimo ze cnapisala to w sposob agresywny, ma racje - osoby 1,80 ktore ubieraja szpilki wygladaja zalosnie, zycie to nie wybieg, ale ja poszlabym o krok dalej - osoby powyzej 1,70 ktore ubieraja szpilki wygladaja malo zgrabnie, zwlaszcza przy mocnej budowie, co czesto wysokim sie zdarza

Gość Sexy LAady
Moorland hehe na pewno nie patrzylam na nia z jadem , zreszta naprawde nie ma czego zazdroscic. Ja szybk wyskoczylam do sklepu i nie mialam na celu zwracac na siebie niczyjej uwagi ale ta stala obok i sie zaczela wpatrywac z zawiscią ja staralam sie udawac ze nie widze tego bo ewidentnie szukala zaczepki . I nie pierwszy raz sie spotykam ze taka wielka baba patrzy sie z zawiscia i zaczepnoscia na mniejsze.

Gość Elo niunie elo dziunie daje op
A ja mam 168cm i chyba jestem też za wysoka:( przy takim wzroście mogę założyć buty na obcasie?

Gość a ja mam 160 cm
ogghjjiu i owszem szpilki zakladam czasami i nic ci do tego. nie czuje sie ani lepsza ani gorsza, po prostu zakladam to na co mam ochote znaczy to niestety o tym ze nie masz gustu ani poczucia piękna :classic_cool: jak mozna ubrac sliczne, slodkie szpileczki na tak wielka stope?:( jeszcze wygladac jak paralityk :O

Albo faktycznie trafiłaś na nieprzyjemny egzemplarz - który zdarza się w wszystkich rozmiarach, albo masz jakieś paranoje bo ciężko mi uwierzyć, że ktoś faktycznie się tak tobą zainteresował.

Gość a ja mam 160 cm
Elo niunie elo dziunie daje op Fajna@tlen.pl'; A ja mam 168cm i chyba jestem też za wysoka przy takim wzroście mogę założyć buty na obcasie? moja kolezanka ma tyle i glupio wyglada w szpilkach, nosi najwyzej 5 cm no ale takie sa brzydkie

Gość ogghjjiu
boze, Polaczki, jacy wy jestescie zacofani, zajmijcie sie wlasnym zyciem!!! co wam do tego kto co zaklada, czy sie przytula, ile ma wzrostu. poza tym chyba rozumiecie ze wzrsotu sie nie wybiera, a na wage juz mamy wplyw, a ile jest tlustych zaniedbanych kobiet??/ to jest chyba gorsze od wzrostu 180cm. ide stad, bo jakies chore jestescie, nikt was dawno nie przelecial czy co?

Dodam że jestem bardzo szczupła 53kg

Gość AS_36
Każdemu podoba się coś innego. Ja mam 190 cm wzrostu i podobają mi się tylko filigranowe kobietki (narzeczona ma 160 cm :) ), a kumpel z sąsiedztwa ma 175 cm i laskę wyższą parę cm, która przepada za szpilkami i są szczęśliwi. Żyjcie własnym życiem, zamiast wszędzie robić problemy 🖐️

Gość ogghjjiu
a ja mam 160, ty jestes jakas nienormalna, ze wg ciebie nawet kobieta 168 nie powinna zakladac obcasow!!! powiem ci tyle, pierdol sie, i nic ci do tego kto i co zaklada, tepa mala dzida

A nr buta mam 36, 37zależy w jakich butach

A ja mam 178 i noszę szpile 12-13 cm i dobrze mi z tym. jestem szczupla i zgrabna ale mam kobiecą budowę, tj spory tyłek ,wąska talię, duży biust. mam wyzszego, przystojnego faceta, ktory sam mnie na te szpilki namawia i często sam mi je kupuje. Jak wyjdziemy gdzies na imprezę to wszyscy faceci na parkiecie kręcą sie wokol mnie. i to nie tylko ci, któży mają 190 czy więcej....również niscy, sięgający mi do ramienia. Mnóstwo razy usłyszałam komplementy od facetów. Ostatnio jak bylam z moim chłopakiem to jakis inny facet na dyskotece podszedł do nas i powieział ,że jestesmy najpiękniejszą parą w całym klubie.Więc weź dziewczyno nie uogólniaj. Może i niektóre nie powinny nosic szpilek ale na pewno duża część może i wygląda świetnie!:)