Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caregiver

Praca w domu opieki czy jako opiekun dojeżdżający ?

Polecane posty

Gość Caregiver

Hej Czy ktoś może doradzić czy lepiej pracuje sie w domu opieki czy jako opiekun dojeżdżający do klienta co u mnie sie wiąże ze zmiana ubezpieczenia auta na biznesowe użycie. Czy warto podejmować taka prace? Czy lepiej poczekać aż zaproponują prace z domu opieki. Powysylalam ok 10 cv więc mam nadzieje ze choć jeden dom sie odezwie.. Bardzo chce spróbować tego typu pracy. Poradzicie coś.. Jakie są za i przeciw tejże pracy..

Gość caregiver
nikt nie wie???? hmmm szkoda a moze jednak jest ktos kto pomaga starszym?? jest malo info z osobistych wypowiedzi wiec bylabym wdzieczna za jakiekolwiek informacje w tymze temacie

Gość Caregiver
??????????

Gość just meeeeeeeeee
jeste ciekawa w tym temacie wiec podnosze intereasuja mnie te same pytania co sie bardziej oplaca, tzn bardziej mi chodzi o to czy jak bede dojezdzac to faktycznie sie wyrobie bo mam dzieci i chce prace dorywczo ok 4 godz dziennie

Gość odpowie ktos?
Nikt nie pracuje jako opiekun?

Gość 432423423
ja próbowałam tak znalezc prace, ale jest ciezko. tzn, nie w domach ale indywisulanie tak do pomocy

Gość odpowie ktos?
Madrala sie znalazl. A kto ma to robic jak nie np. Ja. Wlasnie wiem ze nie kazdy ma ochote ale ja nie widze problemu. Troche szacunku bo kiedys tez bedziesz stary. A ciekawe jak trafisz na jakas wredna osobke co pracuje tylko dlatego by miec kase itp. Ja naprawde chce pomoc!

Gość odpowie ktos?
W domu opieki trudno sie zalapac.. ale myslalam by dojezdzac. Nie wiem czy nie jest w tym za duzo stresu by byc na czas i porobic na czas co trzeba. Dojechac itp?

Gość odpowie ktos?
W domu opieki trudno sie zalapac.. ale myslalam by dojezdzac. Nie wiem czy nie jest w tym za duzo stresu by byc na czas i porobic na czas co trzeba. Dojechac itp?