Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobmy sami porzadek

wpisujcie opinie o pracodawcach

Polecane posty

zrobmy porzadek z tym bagnem, jakim sa obozy pracy w Polsce, niesolidni pracodawcy, oszusci, ktorzy niszcza ludzi, jest internet, wykorzystajmy jego sile, wpisujcie opienie o swoich bylych i terazniejszych pracodawcach. Wielu z nich na stronach internetowych kreuje sie jako dobrzy i solidni pracodawcy a potem wychodzi kretactwo, nieplacenie za prace itd. http://www.gowork.pl/

Gość niby masz rację
Ale wszędzie jest dzisiaj tak samo. Chamstwo,wyzysk i śmieciowe umowy. Ja zarabiam 1650zł netto. Atmosfera do bani,każdy pod każdym dołki kopie. Ale umowa,ale wypłata 10tego i tak gnije w tym burdelu. Mało tego- rok temu zarabiałam 1950,więc coś mnie tu trzymało,teraz mam ochotę rzucić wypowiedzeniem tym chamom. Jak rzucę, obiecaja złote góry i i tak zostanę. A stresu i odpowiedzialności mam na min.3000.:-( chory kraj. Ale-nie ma szans na zmiany,bo zawsze znajda się tacy,którzy za te grosze i w tych warunkach beda robić. Bo dzieci,bo kredyty. Kurwa!

ale od czegos trzeba zaczac, jezeli tylko jojczyc bedziemy na kafeteriach to nic z tego nie bedzie, trzeba wpisac nazwe firmy i warunki jakie sa w danej firmie, jak z gory bedziesz wiedziec w co sie pakujesz to to bedzie twoja wina ze w bagnie siedzisz, ale jak w internecie i na interview obiecuja ci zlote gory, a potem jest co innego, to juz to jest oszustwo. Firmy musza widziec co o nich ludzie sadza, z czasem beda ludzie to im mowic w twarz, a z czasem sami dreczyciele po nazwisku to uslysza. Od czegos trzeba zaczac. Jak wam w Polsce nie zalezy, to komu ma zalezec...

Gość JACK BECKHAM
RZUCAJCIE PRACĘ! GRAJCIE W PIŁKĘ NOŻNĄ!

Gość niby masz rację
Moja firma jest na gowork -efekt-znaleźli po IP i wjebali dyscyplinarke;-).

Gość ertgetgr
niby masz rację Moja firma jest na gowork -efekt-znaleźli po IP i wj**ali dyscyplinarke . jasne, nawet jeśli administrator udostępnił ip to i nie ma opcji żeby uzyskali jakieś dane od providera 🖐️ pewnie twoja firma jest zjechana od góry do dołu i pociskasz nam tutaj farmazony :classic_cool:

Gość niby masz rację
Nie przeczę- a myślisz czemu zadali sobie trud,znaleźć tych,którzy źle się wyrażali? Więc nie wierzę w to,że firma straci potencjalnych pracowników,bo przeczytali na necie,że tak a tak trakują ludzi. To w państwie musi się zmienić,bo pracodawca tylko wykorzystuje swoje położenie. Gdzie indziej w europie by przeżyć muszą wszyscy w domu pracować? Mąż zarabia 2 razy więcej, nie mamy dzieci a mimo to mam w portfelu 100zł do 10tego! Rachunki,kredyty,podatki... Kuźwa wiosna idzie a ja nie mam nawet za co kupić kurtki.

to ze moga znalezc po IP to bzdury dla dzieciakow A wy w Polsce dalej nic nie robcie, pozwalajcie byc traktowani jak bydlo, bo chyba nim jestescie. Dalej niech was kopia w dupe, oszukuja traktuja jak wizniow z obozow koncentracyjnych. Sami na to pozwalacie. W calej Europie gdzie ludzie lepiej zarabiaja walcza o lepsze jutro, a wy siedzicie na dupach i jojczycie jak zle was pracodawcy traktuja oczywiscie po katach. Sami macie co chcecie, jak sami sie nie szanujecie to nikt was nie uszanuje, a zycie macie tylko jedno.