Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaufala Ci i bledem to bylo

Fajnie bylo smiac sie z dziewczyny

Polecane posty

Myslala ze bedzie miala lepsze zycie, ze jej sie uda wydostac...wyzwolic...karmil nadzieja a potem bezlistosnie zabil...:(

wiedzial jak jej ciezko, poznal i uderzyl w slaby punkt. Jak mozny komukolwiek ufac?

Nie rozumiem co ma temat do załącznika. :) Jeśli wytłumaczysz po ludzku to może coś napiszę ciekawego. :)

siedze i wyje i juz nie wierze ze mis ei cokolwiek w zyciu uda, zostalam wykorzystana i olana jak smiec kurna jak mi ciezko juz nic nie bedzie dobrze

mialam w zyciu cel, robilam wszystko zeby to osiagnac, dostalam takiego strzala w pysk, ze teraz wyciagam wniosek ze nie warto sie starac, nie warto byc, pytam sie dlaczego?

Warto się starać, bo starania są z czasem nagradzane. Kochana, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. :)

jeju Morius jak mi trudno w to uwoerzyc, nie umiem tak na to spojrzec....czuje ze juz lepiej nie bedzie. balam na kazde zawolanie, zawsze chetna i pomocna i w dupe dostalam za to, teraz boje sie robic cokolwiek by sytuacja sie nie powtorzyla, dlatego jestem bierna :O

Gość zxcvmnb
albo nigdy nikomu nie ufać albo robić to samo - albo dobre serce i twarda d*** albo odwrotnie :P

jeju jaka naiwna bylam, ladnie musieli sie ze mnie smiac :O potraktowali mnie pewnie tak jak na to zasluzylam, jak smiecia :O

niestety mam miekkie serce:O jak ja mam zyc?

Gość Emannnueld
Kto sie z ciebie smial?

To źle. Jak to mówią: "padłeś? Powstań!" Nie przejmuj się przeszłością patrz w przyszłość, będzie dobrze. :)

narobilam sobie nadziei, wierzyac ze zdobede prace, wyjde na ludzi, niestety...pochodze z patologicznej rodziny, powiedzialam sobie ze z moja rodziny bedzie inaczej, niestety jest tak samo :O jak moglam byc tak naiwna i wierzyc ze mi sie uda? Ze bede traktowana lepiej, na rowni z innymi. Pokazano mi ze jestem nic niewarta i nienaleze do grona, sa wazniejsi.

nie chce juz wstawac, po co? po to by znowu zyc nadzieja, i znowu dostac po dupie? Nie umiem zyc we wspolczesnym swiecie, myslalam ze licza sie jakies wiezi, dobry pracownik, nie liczy sie tylko ten kto umie manipulowac, ja tego nie umiem i wypadlam ...:O

Gość A po ch.uj sie tak staralas?
Nie wiedzialas, ze w niektorych miejscach licza sie znajomosci i nazwisko? Poszukaj sobie pracy w duzym miescie / zagranica. Relacje damsko-meskie bywaja nietrwale, wiec nie oczekuj od partnera "wyzwolenia".