Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandlskd

Czy każda baba po ślubie unika seksu?

Polecane posty

Gość kandlskd

moj kumpel sie skarzy ze spi z zona wtedy jak ona chce zajsc w ciaze, czyli raz na 4 lata, nie daje mu d..y zwyczajnie, mowil ze ma dosc i chce sie rozwiesc, wiec jego zona zachciala miec 2 dziecko( 1 ma 5 lat) starali sie jakis rok wiec spali ze soba, a teraz 2 dziecko ma 7 miesiecy i znowu od porodu nic....ale zona mowi o 3 za jakis czas wiec pewnie znowu nici przez jakie 3-4 lata, dziwne ze jeszcze z nia zyje

Gość jakie kłamstwa
a ty byś dawał dupy wiedząc, że twój mąż może ci spłodzić szybko kolejne dziecko, a gumy nie używa bo mu niewygodnie ? kobita broni się jak może przed byciem matką Polką i to jest zrozumiałe, skoro do jej męża nie dociera żeby się jakoś zabezpieczył. kto te dzieci później wychowa ?

Gość chyba nie tak latwo zajsc
w ciaze widac skoro o dziecko starali sie az rok

Gość ale oni sie zabezpieczaja
ona cale zycie brala tabletki, zwyczajnie laska nie lubi seksu i non stop ja glowa boli, a wyszla za maz dla kasy wiec widocznie nie czuje podniecenia na widok meza

Gość pokaz lico
jak facet jest chujowy w łóżku , to nie ma przebacz , zona nie da i koniec . a generalizowanie , ze jest z nim tylko dla kasy , zostaw sobie . i jeszcze to , ze chce miec dziecko co 4 lata , hahahahahaha, rodzilas kiedys?uwierz mi . dwoje dzieci to maksimum dla kobiety.

Gość karina kkk
co za bzdury, widać, że żona ma powód żeby unikać seksu małżeńskiego: może boi się wpadki? może jej mąż nie jest dobrym kochankiem? może na co dzień jej nie szanuje, jest zwykłym burakiem, więc nie widzi powodu, żeby w noc mu jeszcze tyłka nadstawiać?

Gość widzialy galy co braly
moja kolezanka wyszla za maz za 10 lat starszego bylego alkoholika, on nie pije zarabia duze pieniadze, ma swoja firme ale wyglada na 60 lat mimo ze ma 46, kolezanka nigdy nie pracowala, ale u niej kasa na pierwszym miejscu, ona siedzi w domu, tez ma 2 dzieci i tez z mezem nie sypia czesto, ale jest z nim bo on ja utrzymuje, jej matke tez ktora po rozwodzie zostala sama i nie ma zadnych dochodow bo rowniez nigdy nie pracowala, tak to wyglada jak sie wychodzi dla kasy to sie nie zastanawiasz co bedzie pozniej, a potem sa obowiazki malzenskie, jej maz juz jej docina przy osobach trzecich ze ona'' nie daje d..y' i zali sie kolegom ze ja non stop glowa boli, mowil nawet ze ja zdradzi i sam o tym powie, bo co to za zycie, jak brat z siostra

Gość ja też unikam seksu
ale tylko z mężem :D obrzydza mnie po prostu, traktuję go jak brata i kolegę.

Jesli, kobieta wychodzi za faceta za mąż nie z powodu milości, pożądania tylko np z rozsądku (dla pieniędzy) albo swoich schizów (lęk przed samotnością, chęć zaklepania jakiegobądź i inne pierdy) to na pewno seksu nie będzie więcej niż po to by przytrzymać faceta na smyczy.