Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clodija

POMOCY- CO MU ODPISAC?

Polecane posty

Gość Clodija

Napisalam wczoraj do chlopaka ktory mi sie podoba ale ze byl bardzo zboczony to zerwalam z nim kontakt.. ale ja glupia za jakis miesiac czyli dzis napisalam do niego z nadzieja ze juz nie bedzie taki.. no nie wiem co sobie myslalam. (J)- ja (D)- on ja- czesc co u ciebie, gdzie sie dzisiaj bawisz?;) d- w Krosnowie, a tyu j- ja u kolegi jestem, zrobil male party;* d- na co masz ochote, ze napisalas ?.. I teraz co odp.. jestem zalamana zbok jeden.;(( pomocy

Gość no to masz swojego fana
sprawa jest prosta tylko Ty nie kumasz. Skoro wiesz, że On jest zbokiem a On nim faktycznie jest to po pierwsze interesuje go tylko jedno po drugie skoro do Niego piszesz a On wie, że Ty wiesz, że on jest zbokiem i chodzi mu tylko o jedno...więc skoro do niego piszesz to chcesz od niego tego co on wie, że ty wiesz że On tego chce

Gość no to masz swojego fana
więc jak możesz oczekiwać czegoś innego i udawać oburzenie?

Gość Clodija
rozumiem to.. ale prosze zrobilam blad;((( nie pisalalabym gdyby nie to ze go kochaaam ;*** ;(( chcialam mu nawet napisac " na ciebie' ;( co robic helpp a jak on nie jest zbokiem?

Gość Clodija
wiem, jestem zalosna ;(

Napisalam wczoraj do chlopaka ktory mi sie podoba ale ze byl bardzo zboczony to zerwalam z nim kontakt.. ale ja glupia za jakis miesiac czyli dzis napisalam do niego Napisałaś wczoraj a po miesiącu napisałaś ponownie. U ciebie od "wczoraj" do "dziś" mija miesiąc? :D:D:D

Gość Clodija
oj pomylilam sie z tego stresu!!

Gość Clodija
albo moze napisac mu prawde- ze podoba mi sie i ze szkoda ze ma takie myslenie..

jakbys pomyslala to bys juz mu nic nie odpisywala ?, przeciez nie musisz mu nic odpisywac

Gość Clodija
no macie racje ja strasznie histeryzuje.. glupia mam nadzieje ze moze cos z tego bedzie ..

Gość Clodija
to nie jest tak ze o .. zboczony to nara ja cierpie jak werter z milosci do lotty wpadlam po uszy .. no zakochalam sie a ze rozsadek mowil mi ze zostawic go to tak zrobilam, pewnie sobie mysli ze jestem zalosnym dzieckiem