Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

o dżizas, co tu się dzieje 😭 byliśmy na spacerze po starym mieście, bo mi się zachciało i zmarzliśmy jak cholera.

!offerma "ile więcej?" Najczęściej różnica jest do trzech lat. "ale uczciwi nie jesteście i jakaś idiotka bredzi że 40 latek to dla 33 latki "za stary" jest." Dla jednej 7 lat to dużo, a dla innej już nie i nie ma się co oburzać, że jakaś kobieta po 30 r.ż. pogardzi czterdziestolatkiem. "drabino bierz darkera" Za daleko. :D

Gość Zuzanna Amelia jest grubo po
40 durnie

Gość kolaborantka99
offerma z tych swoich żalosnych wywodów może doktorat zacznij pisac, co? :D w koncu bys cos w zyciu osiągnal biedaku jesteś mało inteligentnym facetem przed czterdziestka, nigdy nie zamoczyłeś i w niedzielny wieczor siedzisz na babskim forum i podniecasz sie tym że możesz rzucac kurwami na prawo i lewo przegrałes życie moj drogi :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 4
Takim offerma na pewno pogardzi i bedzie miala racje. Zaraz... czy to o to tak sie pienisz offerma? Naprawde liczyles na to ze jakas mloda dupa bedzie cie chciala? No nie zartuj..

a dla logicznie myślących: średnio facet jest starszy od kobiety o 2 lata, tak napisali w tym artykule. czy to dużo czy mało? moim zdaniem sporo. bo jeżeli na 10 par mamy 5 w których faceci są starsi od żon o 2 lata, 4 gdzie małżeństwa mają po tyle samo lat to w jednym facet musi być starszy od żony o 10 lat, prawda? moim zdaniem taka para jedna na 10 to całkiem sporo. a taka właśnie struktura wynika z tej średniej. już nie mówiąc o sytuacji gdyby przyjąć że w tym "towarzystwie" znajdzie się para gdzie kobieta jest starsza. to wtedy ta różnica jeszcze się zwiększa.

Gość IMO12356
Zuzanna Amelia & 4 "...smieszny malutki czlowieczku." To jest I DLA MNIE obraźliwe! :P

" Naprawde liczyles na to ze jakas mloda d**a bedzie cie chciala? No nie zartuj.." wam się naprawdę w głowach nie mieści że mnie irytuje jak ktoś opowiada brednie sprzeczne z oczywistymi zjawiskami które każdy może na co dzień zaobserwować wokół nas.

IMO12356 "To jest I DLA MNIE obraźliwe!" Twoje uczucia nie są istotne, bo jesteś Krasnalem i można Cię deptać oraz wyśmiewać. Nawet jest to wskazane. :D

Gość Zuzanna Amelia & 4
Ale co ty glupku obserwujesz jak ty ani zycia zadnego sam nie masz ani doswiadczen z kobietami nie masz ani nikogo nie znasz? Ot powtarzasz jak papuga to co media podaja ku uciesze gawiedzi takiej jak ty , zeby sie prasa sprzedawala i ilosc wyswietlen stron internetowych rosla.

Gość IMO12356
Drabino - następnym razem jak zechcesz wyżywać się na mniejszych, to pamietaj, że Twój kot także jest niewielki (o cyckach nie wspominając). :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 4
22:24 [zgłoś do usunięcia] IMO12356 Zuzanna Amelia & 4 "...smieszny malutki czlowieczku." To jest I DLA MNIE obraźliwe! Zawsze mozesz powiedziec , ze jestes maly czlowiek z wielkim-i za-interes/em/owaniami.

IMO12356 "Drabino - następnym razem jak zechcesz wyżywać się na mniejszych, to pamietaj, że Twój kot także jest niewielki (o cyckach nie wspominając)." Ja wiem, że nie jesteś człowiekiem, ale porównujesz swe gabaryty do kota? Hmmm :) A jak sprawa wygląda z narządami płciowymi? Też porównywalnie?

"Naprawde liczyles na to ze jakas mloda d**a bedzie cie chciala? " ja chciałam! i wtedy nawet jeszcze byłam młoda :D a teraz to juz stara rura jestem :P

Gość paaaaam
drabina to zamiennik żyrafy ? \ no bo nie wiem ...

Gość IMO12356
Zuzanna Amelia & 4 "Zawsze mozesz powiedziec , ze jestes maly czlowiek z wielkim-i za-interes/em/owaniami." Tyle żeby ktoś mi uwierzył musiałbym te "za-interes/em/owania" pokazać. A tutaj od razu chcą deptać. :P

Gość Zuzanna Amelia & 4
Zelek - nic straconego. Jeszcze masz szanse i konkurencja zadna. Do dziela dziewczyno.

Gość Zuzanna Amelia & 4
Podeptac za-interes-owania IMO ??? Nie no, to juz by byla perwersja.

"Do dziela dziewczyno" a po co mi dwóch facetów? i z jednym mam dość problemów :P

!offerma " http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5146232 " Jeśli to ma być jakiś argument to nie bardzo, bo temat topiku wyraźnie brzmi: 'Młodsze dziewczyny', więc będą tam pisać osoby, które gustują tak, a nie inaczej. To tak samo jakbyś czytał forum o dzieciach z zespołem downa, po czym stwierdził, że większość się rodzi z downem.

Gość IMO12356
Drabina - masz maila. ;)

"Drabina - masz maila." idę o zakład, że zawiera on słowa "pokaż cycki" :D

Gość Zuzanna Amelia & 4
Offerma - skoro lubisz statystyki: Czy potrafisz znalezc cos o ilosci sprzedazy roznych srodkow antykoncepcyjnych na przestrzeni ostatnich 10 lat?

IMO12356 "Drabina - masz maila." Ooo i nawet niejednego, chyba muszę częściej odkurzać tę starą pocztę. :D

Gość Zuzanna Amelia & 4
Aneta - od nadmiaru wielbicieli glowa nie boli.

"bo temat topiku wyraźnie brzmi: 'Młodsze dziewczyny'" no ale jakoś tematu o młodszych facetach lecących na starsze panie nie ma.

Gość Zuzanna Amelia & 4
offerma - mylisz sie. Jest bardzo duzo takich temat. Co jakis czas jest caly wysyp wlasnie takich topikow.

Gość trochę faktów
"U mężczyzn wraz z postępującym wiekiem także rośnie ryzyko przekazania potomstwu wad genetycznych. U 50-letniego mężczyzny komórka macierzysta rozwijająca się w dojrzały plemnik, ma za sobą około 600 podziałów komórkowych. - A każdy kolejny podział zwiększa ryzyko niekorzystnych mutacji w materiale genetycznym - wyjaśnia genetyk Peter Propping z Uniwersytetu Bońskiego i przewodniczący Niemieckiego Towarzystwa Genetyki Człowieka. Jednocześnie wraz z wiekiem szwankują komórkowe mechanizmy naprawcze, które powinny wyeliminować tego rodzaju błędy. - Tym samym u leciwych ojców ryzyko przekazania potomstwu chorób będących wynikiem mutacji punktowych zwiększa się dwu, a nawet czterokrotnie - dodaje Peter Propping. Zwiększenie częstotliwości występowania powyższych chorób u dzieci sędziwych ojców tłumaczy, dlaczego w większości krajów dawcy spermy muszą spełnić ściśle określone warunki i nie mogą przekroczyć czterdziestego roku życia. Uważna lektura literatury fachowej dostarcza wielu przerażających informacji. Naukowcy z Uniwersytetu Columbia w Nowym Jorku informują, że potomstwo wiekowych ojców jest z reguły mniej inteligentne niż dzieci młodych ojców. Naukowcy zbadali iloraz inteligencji 44 tys. dzieci i porównali wyniki z wiekiem ojców. Okazało się, że potomstwo mężczyzn powyżej 50 lat, miało średnio o sześć punktów niższy IQ niż dzieci młodych tatusiów". http://dziecko.onet.pl/72759,0,47,cienie_poznego_ojcostwa,1,artykul.html

Gość trochę faktów
"Naukowcy z Francji udowodnili, że u mężczyzn po ok. 35 roku także spada płodność. Jak pokazują ich badania przeprowadzone na ponad 12 tysięcy parach leczących się w klinice niepłodności w Paryżu, kobietom, których partnerzy mieli 35 lat i więcej częściej zdarzały się poronienia niż tym, których mężczyźni byli młodsi, bez względu na to, ile lat miały one same. Dlaczego? Naukowcy ostrzegają, że po 35 roku życia pogarsza się jakość nasienia: jego wygląd i ilość, ruchliwość plemników, a to oznacza, że trudniej jest im się w naturalny sposób przedostać do komórki jajowej." http://www.ofeminin.pl/ciaza/mezczyzni-tez-maja-zegar-biologiczny-n62456.html