Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

Gość taki jeden facet27
"sa po slubie i teraz maja dziecko, wiec chyba nie sa ze soba dla jaj Ania Przybylska, Kasia Bujakiewicz, Edyta Gorniak, Kinga Rusin, Magda Molek wszystkie maja mlodszych partnerow" Widzisz offerma :D? wymieniła więcej przykładów znaczy ,że jest więcej takich par stara baba - młody chłop....i nie przekonasz takiej baby :D ...lepiej daj sobie spokój z przepychankami słownymi szkoda czasu bo ona wie lepiej !! :D dla mnie totalnym dnem sa pary typu Cezary Pazura gdzie ona jest niedorozwinieta i znalazla sobie sponosra a on leci na d**e bez mozg" no taakk wszyscy faceci to pustaki i głupie chuje bo lecimy na młode piękne ciała ..zamiast na charakter i osobowość ...jesteśmy prości i puści nie ? Bo przecież jak kobiety lecą na osobowość ty dlaczego nie my faceci nie ?? Gadaj do słupa a słup jak dupa.

Gość 3 lata to rowiesnicy i nawet
pewnie, ze sprawdzaj dalej nawet Ci pomoge, bo dziwne, ze wybrales akurat te dwie;) Kozuchowska roznica wieku 9 Lat, Reni Jusis 7 lat

Gość gaafsf
Jennifer Lopez i ten jej tancerz mlodszy o 20 lat tez dno.

"to sobie popatrz na Tine Turner czy Joan Collins gdzie roznica wieku jest 20 - 30 lat" już pisałem że zdarza się. ale na jeden przykład starszej kobiety jest z 10 odwrotnych.

Gość uyby
offerma ma rację jest nawet stare przysłowie: "mężczyzna powinien być bogaty, a kobieta młoda" dla mężczyzn jest naprawdę bardzo ważne, by twarz wykazywała oznaki młodości i zdrowia, natomiast u mężczyzn zmarszczki mogą być sexy - kobiety i tak patrzą na inne rzeczy (pieniądze, pozycja społeczna)

Gość jjjjjjejku
Do autora! Jedz wiagre i nie marudz a bedzie ok.

Gość uyby
"dla mężczyzn jest naprawdę bardzo ważne, by twarz wykazywała oznaki młodości i zdrowia" twarz kobiety oczywiście :)

Gość .offerma!
b

nie udowodniles ani razu tej proporcji, poprostu o parach gdzie jest na odrot sie NIE DUDNI! Wiedzialas, ze w chodz jednej z wymienionych przeze mnie par kobieta ma mlodszego partner??? Zaklad, ze nie:)

"Kozuchowska roznica wieku 9 Lat, Reni Jusis 7 lat " czyli obie poniżej 10. a każdy z moich przykładów starszego męża to różnica wieku co najmniej 10 lat.

Gość monikaratowinka
ale p....e. ruszcie d..y sprzed kompa i idzcie na spacer. to zobaczycie kto z kim...

Gość karolnowy765
aa, czyli waszym zdaniem to jej uwodzenie mnie, to taka zabawa?

taaaaaa, dla glupich facetow z burza hormonow kryzysu wieku:D

Gość makowiecki to 1983 rocznik a
jusis 1974:O

"Wiedzialas, ze w chodz jednej z wymienionych przeze mnie par kobieta ma mlodszego partner??? Zaklad, ze nie" o parach gdzie facet jest starszy od kobiety o te 5 czy 10 lat też nikt "nie dudni". moje przykłady dotyczą par gdzie różnica jest 15 i więcej lat. a tu to jak mówiłem tylko skrzynecka i foremniak jest w stanie "konkurować", dwie baby uznawane za wyjątkowe dziwolągi, taka jest prawda.

co do Autora, nie licz na nic wiecej niz romans, kasy nie masz, wiec i szans zeby zostala z toba dluzej

Gość karolnowy765
a mówi się ze faceci sa puści i chodzi im tylko o jedno..

łeeee, sprawdziłem skrzynecką. ona jest ledwo 4 lata starsza od tego swojego gucia :D też się nie liczy. czyli na placu boju 10+ zostaje jedynie pani foremniak. no weźcie mnie nie osłabiajcie.

Nie przeczytałam całego topicu, ale wtrące zdanie do autora tematu Moja koleżanka ma 25 lat i spotyka się z 40 letnim facetem po rozwodzie, bo jest doświadczony, rozsądny, a do tego ma poczucie humoru i dobrze im się rozmawia - no i co tu dużo mówić, rozczarowała się związkiem z chłopakiem starszym o kilka lat Ja sama mam 25, a podoba mi się facet, który ma 35.. ;) Tak więc w cholerę z wiekiem, z jakimiś wyznacznikami co się powinno a czego nie - niektóre kobiety lubią młodszych, inne starszych, a kolejne równolatków - czy są jakieś reguły?? Hmm chyba warto spróbować się dowiedzieć, czy twoja luba nie należy do tych, które właśnie lubią 'nieco' starszych ;)

Gość uyby
a co do autora: hmmm.... gdy miałąm 25 lat, związałam się z 40-latkiem. Zaimponował mi oczytaniem, inteligencją. I tez nie miał prawa jazdy. Zmusiłam go żeby zrobił i uporał się z tym w naprawdę rekordowym czasie - czyli mógł. Jednak w trakcie trwania związku często spotykaliśmy się z komentarzami "ładną ma pan córkę", "zawołasz swojego tatę?". Ponadto on był zmęczony życiem, potrzebował już odpoczynku, a ja dopiero wchodziłam w dorosłe życie i chciałam jeszcze podróżować itd... Z biegiem czasu coraz bardziej widziałam różnice. Jedną z dotkliwszych były jego pogłębiające sie problemy z erekcją. Pomyślałam sobie że za 15-20 lat ja nadal będą sprawną seksualnie kobietą, a on będzie dzaduszkiem któremu już nie staje. Wynikną pewnie z tego zdrady itd... Rozstaliśmy się. Na szczęście. Teraz jestem z rówieśnikiem (no... jest 5 miesięcy młodszy ode mnie)

Gość taki jeden facet27
Bo babeczka taka w wieku 30-40 lat jak jest zadbana to moze byc calkiem niezła pytanie co dalej ? ..u mnie w pracy laski do 40 są nawet fajne ,ale no teraz są jeszcze fajne ,ale za te 10 lat to ja mam 37 lat ,a one 46-50 to więc ;/ ...może w jakiś romans z taką 35-40 latką bym się wdał ,żeby spróbować jak smakuje kobieta w tym wieku ,ale żeby się wiązać to nie bardzo...z resztą u mnie w pracy to tylko romans wchodzi bo każda babeczka w tym wieku zarabia wiecej odemnie więc partner ze mnie żaden ,ale kochanek to już co innego : )

"co do Autora, nie licz na nic wiecej niz romans, kasy nie masz, wiec i szans zeby zostala z toba dluzej" z tym się właśnie zgadzam. autor jest "cienki" nie dlatego że ma 40 lat tylko dlatego ze w tym wieku nie jest np jej dyrektorem albo chociaż kierownikiem tylko pracują na równorzędnych stanowiskach.

3 lata to rowiesnicy i nawet "co do Autora, nie licz na nic wiecej niz romans, kasy nie masz, wiec i szans zeby zostala z toba dluzej" Co za głupoty. Na romans tym bardziej nie ma co liczyć. Zresztą temat raczej uznaję za prowokację, więc poświęcanie uwagi na Autora nie ma większego sensu.

Gość alez sa takie pary byle i obec
Demi Moore 1962 Ashton Kutcher 1978 roznica 16 lat

Gość uyby
Ashton zdradził Demi z młodą siksą i w tej chwili są po rozwodzie

Demi Moore 1962 Ashton Kutcher 1978 6 lat malzenstwa zeby nie bylo ze to kociolapki tylko

Gość karolnowy765
to nie jest prowokacja, to jest życie w pracy owszem mam kobiety w swoim wieku, niektóre z nich całkiem całkiem...ale większość z nich ma męża, dzieci...a te które nie mają są dziwne...więc zainteresowałem się Młodą, szczególnie że naporawdę jest fajną babką ona jest dla mnie b.miła, wysyła jakieś sygnały więc...

ale malzenstwem byli !

Gość meewaaaaaaaaaa
Do autora tematu! Ja uważam, że możesz spróbować ją poderwać. Może coś z tego wyjdzie. Sama mam 26 lat i zakochałam się ze wzajemnością w koledze z pracy (27 lat starszy ode mnie!!). My akurat nie możemy być razem, bo ja mam już męża, a on kobietę. Ale u Was sprawa jest czysta.

Gość taki jeden facet27
..to jak wysyła sygnały to działaj po chuj się tu pytasz ? To czy masz szansę przekonasz się działając tylko i wyłącznie.