Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DylemacikkkkMamm

PROSZĘ O RADE DROGIE MAMY !!! ŁÓŻECZKO CZY TAPCZANIK !!!

Polecane posty

Gość DylemacikkkkMamm

Witam drogie mamy mam dylemat ponieważ mój syn ma 13 miesiecy Mielismy lozeczko po znajomych i dzis sie rozwalilo ( nasz syn ma duzo sily a lozeczka nie ma sensu juz kleic) I zastanawiam sie co kupic czy łóżeczko czy lepiej juz taki tapczanik Boje sie troche ze tapczanik i ta mala barierka moze nie byc dobrym pomyslem ale prosze o rady i jak mozecie to poleccie jakies sprawdzone lozeczko czy tez tapczanik lub jakas sofke dla dziecka (prosze o ceny i zdjecia)

Gość DylemacikkkkMamm
prosze o rady

http://allegro.pl/lozko-lozka-parterowe-dla-dzieci-kamil-b-wys-24-h-i2151702222.html Moje mają takie łóżka. Młodsza spała w nim właśnie od 13 mc. Barierki są wkładane i można je zdejmować, jednak radzę ją przykręcić do boku łóżka. Młodsza dała radę jedną wyłamać, dopiero jak została przykręcona na stałe do nie ruszyła jej. Ja jestem bardzo zadowolona. dwie szuflady znakomicie sprawdzają się na zabawki - utrzymanie porządku teraz to żaden problem.

Gość DylemacikkkkMamm
jakies jeszcze rady

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
tapczanik, mo synek jak skonczyl rok to sie przeniols na tapczanik bo w lozeczku sapc mi nie chcial i ja sobie chwale. Ma 3 latka i nadl na nim spi,a kupujac lozeczko za rok znow bedziesz musiala zmieniac. Bez sensu.

Gość przepowiednias
a moja ma 5,5 roku i spi ze mna...:)..

Gość DylemacikkkkMamm
jakie polecacie tapczaniki nie drogie

Gość mamama27
odradzam łóżka dla takiego dziecka - mój 1,5 roczniak tylko raz spadł prosto na głowe i stres był mega - wizyta na pogotowiu itd - to za małe dziecko i nie kontroluje tego co robi - nie wyspindra się albo źle siądzie albo w nocy wstanie itd - stanowczo za mały jest ja mam dla 1,5 roczniaka taką sofkę http://allegro.pl/kanapa-sofa-lozko-dla-dzieci-prezent-pufa-jas-i2157270155.html i pal licho że niektórzy mówią że dziecko śpi na ziemi itd - ja mam porządek a dziecko jest bezpieczne!!! sofa jest bardzo wygodna i dziecko ją lubi - w dzień siedzi i ogląda tv z niej - u nas hit

Gość mamama27
do linku wyżej - łóżeczko turystyczne w kolorze hmm nie wypowiem sie co to przypomina za 700zł?? bez przesady.. jak turystyczne to kup najzwyklejsze - po co ci podwieszane poziomy itd - a takie sa za mniej 100zł na allegro albo kup już w większym rozmiarze - też widziałam za 90zł takie 140 na 70

Gość DylemacikkkkMamm
turystyczne odpada bo jest za lekkie razem z nim sie przechyli syn ma duzo sily

nie przechyli sie bo jest stabilne...ja kupilam takie za 200 zł i mój syne tez jest bardzo silny z tym że my mamy tez łóżeczko drewniane z wyjmowanymi szczebelkami ale taakie porządne prawie 800 zł dałam

Gość DylemacikkkkMamm
sadze ze tapczanik bedzie lepszy bo po co mi turystyczne

Gość Klarasska
Polecam łóżka dla dzieci ze strony - http://lozkapietrowe.com/ Prócz łóżek piętrowych dostępny jest duży wybór amerykanek, tapczanów i innych łóżek parterowych. Pozdrawiam!