Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milutka ilona19

doradzcie/ co kupić na wieczór panieński koleżance?

Polecane posty

Gość milutka ilona19

moja kolezanka z klasy robi wieczór panienski , zaprosiła 10 najblizszych kumpelek... impreza bedzie w pubie .Co jej podarowac ?????? nie mam pojecia

Gość menel mówi dzień dobry
na pewno nic z kitasami na gumce.. itd:/ masakra.. ja bym jej dała jakąś bzdurę, ale taką, którą później zużyje- np zestaw fajnych świec i kostki do masażu pachnące.

Gość nieszczesliwa dusza
coś śmiesznego, a zazwyczaj na panienskich wieczorach ma sie jakies uszy kroliczka czy cos w tym stylu moze to?

ta jasne a potem te uszy niech sobie wsadzi w du.. moja koleżanka została obdarowana podobnymi śmieciami- a jej facet dostał gumową kukłę.. jak już wydawać kase to z sensem. Kostek do masażu może użyć z mężem, to naprawdę fajna sprawa.

Gość milutka ilona19
uszy króliczka ...kiedys był na to szał a teraz nie menel..--> dobry pomysł , coś praktycznego i jednocześnie miłego :), myślałam tez o fajnej sexy koszulce nocnej , taką którą załozy np na noc poslubna.. i nie tylko na poslubna

ooo to jest fajny pomysł:)

Dużo zależy od tego JAKA jest Twoja koleżanka. Jedna będzie boki zrywać przez wibrator a druga obrazi się na śmierć :D Ja bym się nie obraziła ;) Ale stawiam na prezenty z klasą :) W każdym razie ja dostałam komplet bielizny,olejki do masażu,moje ulubione winko, wizyta u kosmetyczki.A z jajem był wałek do ciasta a na nim zabawny wierszyk, babcine majtasy oraz mydło w kształcie penisa.

Gość kasia_1985m
hej dziewczyny, serio te uszy to już takie przereklamowane są? Ostatnio koleżance podarowałyśmy notes, ale taki dedykowany. Panna Młoda się uśmiała i w sumie notatnika używa na studiach także nie schowała na dno szafy :) http://www.crazyshop.pl/prod_17496_notatnik_personalizowany_buty.html Ja Wam polecam, ale może macie oryginalniejsze pomysły. Chętnie się dowiem. pzdr!

Gość agarthi
Siostra szła ostatnio na wieczór panieński i kupiła taką spersonalizowaną koszulkę http://koszulkanaprezent.cupsell.pl/produkty/58577-Panie-ski-Twoja-data-ur-i-lubu-koszulka-bia-a.html - coś jakby nekrolog - podaje się datę urodzenia i ślubu, a poniżej jest napisane Powiększyła grono mężatek (tak jak na grobach czasami - Powiększyła grono aniołów). Panna młoda akurat lubi czarny humor, więc jej się podobało:) Ale dla bardziej wrażliwych może być zbyt hardcore'owe:)

Gość enncea
na pewno nie bezsensowne pierdoly moim zdaniem mozna kupic jakis zestaw spa, olejek do masazu, zestaw swiec, fartuszek kuchenny, koszulke nocna, sexi (ale nie wulgarny) szlafrok

Gość agarthi
Właściwie to można kupić wszystko, co by się kupiło na inną okazję, np. urodziny, ale można też poszaleć i kupić coś z pieprzykiem, co w innych przypadkach nie zawsze przystoi - np. seksowna bielizna (może być w komplecie z kajdankami). Może być też gra erotyczna

Gość gdhgsdhsgd
a może wibrator? ale nie 30 cm plastikową pałę za 20 zł, która wyląduje w śmietniku tylko porządny hi-tech o ładnym designie, np LELO. Będzie was aż 10 to możecie się złożyć. Ja bym się ucieszyła!

Gość kogorter
na wieczór panieński to tylko wykwintny alkohol

Gość enodfofrina
jak alkohol? na panieński czy kawalerski to się przynosi normalnie prezent, aalkohol, to wiadomo ,ze i tak się leje strumieniami.

Gość Zocha 85
Kup coś w czym będzie się wyróżniać na panieńskiem np szarfę z jej imieniem śmiesznym tekstem lub coś takiego "Ratunku! Wychodzę za mąż!" i fajnie jak reszta dziewczyn ma napisy "Ekipa Ratunkowa" hehehe a szarfy polecam kupuwać tu -> www.szarfy.com.pl