Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mika kitkaa83

PYTANKO Do JUŻ MAM w ciąży **********

Polecane posty

Gość Mika kitkaa83

Ja jestem już przy końcówce, i tak się zastanawiam mam małą dwulatke w domu która nie raz przypadkiem mnie gdzieś szturchnie rączką w brzuch a dziś delikatnie mnie kopnęła w brzuszek jak leżałyśmy..:/ Boję się czy coś nie złego nie stanie..:( Nie chodzi mi tu o dzidzi w brzuszku bo wiem,że ono jest dobrze chronione ale np.o oddzielenie się łożyszka itp..:/ Czy U Was też dzieciaczki Was tak szturchnęły??

Gość podnoooooo
up

Gość spokojnie na pewno NIE
;) nie martw się;) ja mam w domu 3,5 - latka i za kilka dni rodzę więc wiem jak to jest;)

Gość A ja muszę przyznać, ze
między moimi dziećmi jest 3 lata i 10 miesięcy. Mój starszy to żywioł, ale rozumiał, że mama ma w brzuszku siostrzyczkę i że trzeba bardzo uważać. Nigdy mnie nie szturchał.

Gość vutilka
Ja mam 7-latke i od samego poczatku obrywam w brzuch,zwlaszcza ze ona jest taka ruchliwa niesamowicie to ciężko tego uniknąć,w 5 msc.ciazy w nocy polożyla mi sie na brzuch i tak przespala no sama nie wiem jak długo :)

Gość Mika kitkaa83
Rozumiem,moja nie robi tego specjalnie ale jako ruchliwy dwulatek-ciężko mi tego czasem uniknąć...:(

Moja jak sie przytula to wskakuje na mnie,ale sie staram chronic brzuszek,ciezko dwu latce wytlumaczyc .ze tam jest bobo i nie wolno.to male dziecko jeszcze..