Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskananana

pomocy naciagaczka allegro

Polecane posty

Gość zatroskananana

Witam Może ktos mi podpowie jak rozwiązać spór na allegro moja kupująca sądze że jest naciągaczką. Mianowicie miałam na sprzedaż elektroniczne nianie towar nowy lecz pogwarancyjny. Wszystkie 5 sztuk się sprzedały i nie ma zażaleń Tylko jedna taka Pani totalnie kręci. Kupiła towar za pobraniem, towar przyjeła Po paru dniach próbowała się ze mna skątaktować bez skutku droga mailową (brak dostępu do internetu) po 7 dniach zgłosiła spór Mianowicie powód podała że towar niezgodny z opisem i nie spełnia jej oczekiwań Najpierw wykłócała się o gwarancje której nie było a teraz twierdzi że niania szumi Próbuje jej wytłumaczyć że nie jest to zależne ode mnie ani od wad towaru ponieważ niania zbiera wszelkie zakłócenia Działa na zasadzie anteny radiowej - łapie fale Co gorsza obawiam się żę sama mogła uszkodzic nianie a teraz chcieć naciagnac mnie na koszty Chyba nie powinno byc tak ze kupuje pobawi sie i odda Jestem 100% pewna ze przed wysylka działała poprawnie poniewaz była sprawdzona Nie wiem co z tym fantem zrobic

Gość efewfeefwwef
Ma 10 dni na zwrot towaru bez podawania przyczyny, także nie kombinuj. :classic_cool:

Gość zatroskananana
od sklepu internetowego ja jestem osoba fizyczna Nie kombinuje czuje ze ona jest nie fair

Gość zatroskananana
nie są to duze pieniadze i gdyby była wiarygodna przyjeła bym zwrot o ktorym nie było mowy tak z ludzkiego rozsądku Wypisywała takie dziwne rzeczy że uważam ja za oszustke Wogóe wie ktos jak funkcjonuja te spory Czyta ktos to mądry z allegro?