Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllloooopppeezz

wysoki puls 97 i dziwne cisnienie kto sie na tym zna?mam 22 lata

Polecane posty

Gość lllloooopppeezz

dzis mierzylam sobie cisnienie i bylo cos takiego 117-68 a puls 97 i babcia mnie nastraszyla ze puls jest zawysoki ?zna sie ktoś czemu tak jest? dodam ze zawsze mam taki puls okolo 100 czasami 102..

Gość hehhh
wysoki puls towarzyszy przy nerwicy. Sprobuj pobrac cos ziolowego na uspokojenie ? Moze pijesz jakies energetyczne red-bulle, duze ilosci coli. I stad to ?

Gość adde

Z medycznych sprzętów mogę osobiście polecić pulsooksymetr Duo Control – bardzo fajny sprzęt, który pozwala mieć pod kontrolą saturację. Jak ktoś się źle czuje to bez wizyty u lekarza może sprawdzić taki parametr – na pewno fajna opcja, coś innego niż tylko ciśnieniomierz.

Gość ikkk

Kupiliśmy ciśnieniomierz Senior dla rodziców i można powiedzieć, że sprzęt jest naprawdę godny polecenia. Wyświetlacz jest duży, dlatego bez problemu starsze osoby mogą z niego korzystać, nie będą mieli problemu z odczytywaniem wyników. Polecam.

Gość artur
Dnia 17.09.2019 o 13:30, Gość adde napisał:

Z medycznych sprzętów mogę osobiście polecić pulsooksymetr Duo Control – bardzo fajny sprzęt, który pozwala mieć pod kontrolą saturację. Jak ktoś się źle czuje to bez wizyty u lekarza może sprawdzić taki parametr – na pewno fajna opcja, coś innego niż tylko ciśnieniomierz.

tez polecam