Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

Kontynuuję skasowany temat o miastach świata

Polecane posty

1 minutę temu, RC Plus napisał:

Mój Ojciec był w Monaco i też zachwala... może kiedyś mi się uda wybrać, no i do Barcy. 🙂

Warto jechać z dziewczyną 😊

• Like 1

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

Kompleks bycia nijakim. Wszystko zawsze podważasz. Każde poglądy które nie są zgodne z toba. I robisz to zawsze w ten sam sposób jak byś wszedzie był wszystko widział i wszystkie rozumy pozjadał. O czym to niby świadczy jeśli nie o kompleksach prowincjonalnego dziada który udaje ze jest elita?

My sie bardziej śmiejemy  z tych opinii wyrażanych na podstawie Wikipedii. Każde własne zdanie może mieć ale jednak na kafeterii częste jest to ze ktos sie wypowiada bo w tv coś widział 😃

2 minuty temu, aphex_twin napisał:

Nie, jest brudny. Ma dużo wad ale masa osób jest w tym mieście zakochana i chce tam być.

A mnie się zawsze wydawało, że jest czystszy, niż inne Państwa. Może coś od tego czasu się zmieniło Krejzi 😄

3 minuty temu, aphex_twin napisał:

Nie, jest brudny. Ma dużo wad ale masa osób jest w tym mieście zakochana i chce tam być.

wiekszosc polskich miast jest czystych porownujac do innych panstw, wiec jak ktos z pl jedzie do paryza i pisze ze jest czysty to na bank nigdy taam nie byl i mitomani 😄

glowny plus polski to ze jest wlasnie czysto 😄 zwl,aszcza w metrze bo inne metra to sie czlowiek do wszystkiego az klei a w warszawie mozna powiedziec ze sterylnie

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

no, w końcu jakaś inba, libeda brakuje z jego mapą 😜

Dostał blokadę nicku, ale nadal jest irytujący 😄

Paryż czy Londyn to przereklamowane jest i wcale nie fajnie tam. Najlepiej jechać na Węgry, Rumunie, Czechy, Austria, Niemcy, Słowacja.

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Dostał blokadę nicku, ale nadal jest irytujący 😄

widocznie zasłużył 😜

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

My sie bardziej śmiejemy  z tych opinii wyrażanych na podstawie Wikipedii. Każde własne zdanie może mieć ale jednak na kafeterii częste jest to ze ktos sie wypowiada bo w tv coś widział 😃

Nie, wy przeinaczacie by dopasować pod wasze zdanie... Byłem w Paryżu, no nie spodobał mi się, co poradzę, ty kochasz Paryż i szanuję to, ale dla mnie Londyn jest o niebo fajniejszy, mimo, że też nie byłem nim przesadnie zachwycony... a ty budujesz narrację iście libedowską, tj. nie był, przeczytał wikipedię i dlatego tak uważa... 😆  gdy ja zwyczajnie pokazuję ci że Paris Syndrome istnieje i polega na tym, że obrazki z filmów, widokówek, katalogów pokazują inny obraz Paryża niż wygląda on w realu i powodują zawód u turysty. 😉

• Like 1

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Paryż czy Londyn to przereklamowane jest i wcale nie fajnie tam. Najlepiej jechać na Węgry, Rumunie, Czechy, Austria, Niemcy, Słowacja.

Tak!

Przed chwilą, RC Plus napisał:

Nie, wy przeinaczacie by dopasować pod wasze zdanie... Byłem w Paryżu, no nie spodobał mi się, co poradzę, ty kochasz Paryż i szanuję to, ale dla mnie Londyn jest o niebo fajniejszy, mimo, że też nie byłem nim przesadnie zachwycony... a ty budujesz narrację iście libedowską, tj. nie był, przeczytał wikipedię i dlatego tak uważa... 😆  gdy ja zwyczajnie pokazuję ci że Paris Syndrome istnieje i polega na tym, że obrazki z filmów, widokówek, katalogów pokazują inny obraz Paryża niż wygląda on w realu i powodują zawód u turysty. 😉

przecież to histeryczna krzykaczka, wali ściany tekstu, wykłóca sie o wszystko, nie umie dyskutować, wyzywa, nie kontroluje języka. Let them..

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

widocznie zasłużył 😜

Pisze na kontospecjalnedlamary. 

Miał się wynieść na nerwice, ale tam widocznie mają dosyć jego bjadolenia 😄

10 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Kompleks bycia nijakim. Wszystko zawsze podważasz. Każde poglądy które nie są zgodne z toba. I robisz to zawsze w ten sam sposób jak byś wszedzie był wszystko widział i wszystkie rozumy pozjadał. O czym to niby świadczy jeśli nie o kompleksach prowincjonalnego dziada który udaje ze jest elita?

to nieprawda bo nie wypowiadam sie o jakims tokyo czy londynie tylko pisze ktore metro sie klei a ktore nie z tych ktore widzialem. nie mam powodu sie zgadzac z kims kto pisze bzdury

tak ludzie zwykle sa malkontentami i czesciej narzekaja niz sie zachwycaja nie ma w tym nic dziwnego 

nie udaje zadnej elity to raczej ty masz kompleksy i jak ktos napisze ze metro sie klei to ty uwazasz ze ma sie za lepszego i chwali ze mterem jechal. to nie ja zalozylem temat tylko rym z zachwytami ja napsialem tylko ze to bzdura co pisze i tyle. no sorry ale jak ktos pisze o paryzu ze jest czysty to wszyscy wiedza ze mitomani albo ma w chacie jak lezak. tym bardziej jesli kopiuje wikipedie na potwierdzenie tez jakie slyszy w prawicowej teleiwzji

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

przecież to histeryczna krzykaczka, wali ściany tekstu, wykłóca sie o wszystko, nie umie dyskutować, wyzywa, nie kontroluje języka. Let them..

Czemu prowokujesz Inbe? Fajnie się gada 🫢

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

to nie prawda bo nie wypowiadam sie o jakims tokyo czy londynie tylko pisze ktore metro sie klei a ktore nie z tych ktore widzialem. nie mam powodu sie zgadzac z kims kto pisze bzdury

tak ludzie zwykle sa malkontentami i czesciej narzekaja niz sie zachwycaja nie ma w tym nic dziwnego 

nie udaje zadnej elity to raczej ty masz kompleksy i jak ktos napisze ze metro sie klei to ty uwazasz ze ma sie za lepszego i chwali ze mterem jechal. to nie ja zalozylem temat tylko rym z zachwytami ja napsialem tylko ze to bzdura co pisze i tyle. no sorry ale jak ktos pisze o paryzu ze jest czysty to wszyscy wiedza ze mitomani albo ma w chacie jak lezak. tym bardziej jesli kopiuje wikipedie na potwierdzenie tez jakie slyszy w prawicowej teleiwzji

I znowu ta polityka...To jest właśnie przypadłość zakompleksionych oszolomow. Wszedzie wstawiają pis i prawicowców. Potrafisz w ogóle rozdzielić politykę od zwykłej gadki o dupje Marynie? To naprawdę jest zalosne. 

• Like 1

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Pisze na kontospecjalnedlamary. 

Miał się wynieść na nerwice, ale tam widocznie mają dosyć jego bjadolenia 😄

Mara go zgłosiła? coś mi sie nie chce wierzyć

Libed dziadygo po co tu siedzisz i niszczysz tematy? Czy jest w ogóle coś, co ty lubisz robić w życiu? Prócz siedzenia na forum i podważenia zdania kogoś? Zmień forum jak ci nie pasuje, ale daj innym się wygadać, a nie ciągle krytykować tylko 😦 Co za namolny typ. 

• Haha 1

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Nie wiem. Ma blokadę i na mnie nie patrz. Nic mu nie pasuje i wszystkich krytykuje. Jprd. Dosyć 👋

14 minut temu, Qwerty88 napisał:

no, w końcu jakaś inba, libeda brakuje z jego mapą 😜

czasami lepiej milczec i wyjsc na id.... niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci 😄

nigdy bystroscia nie grzeszylas 😄 

pewnie nie wiesz o co chodzi wiec sie przedstawie to ja libed 😄

• Haha 1

Cóż, pamiętam, że RC nie był za bardzo skłonny dzielić się detalami o Tokio (niczym kitkowa o Kalifornii, czy gdzie tam się rzekomo wychowała) 😉 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Nie wiem. Ma blokadę i na mnie nie patrz. Nic mu nie pasuje i wszystkich krytykuje. Jprd. Dosyć 👋

Póki co jedyną inbę wszczynasz TY 🙂 

14 minut temu, Qwerty88 napisał:

widocznie zasłużył 😜

oczywiscie wkleilem link do filmu na ktorym nas reprezentan w onz cos wciera w dziaslo 😄 a w drugim temacie zacytowalem fragment onetu ze pisowski zbieg chce ekstradycji od gb powolujac sie ze w pl sa neosedziowie i ze pis zdemolowal sadu w zwiazku z czym jego proces bedzie nielegalny 😄

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Czemu prowokujesz Inbe? Fajnie się gada 🫢

masz racje, nie ma sensu, pomedytuje sobie, zamiast inby 😜

No mszcze się wiadomo .) a tak serio to czasem tu podczytuje jak teraz, a częściej bywam na nastroiku.

15 minut temu, RC Plus napisał:

ale nikt sie nie czepia ze ci sie cos nie podoba tylko bzdur ktore piszesz ze rzekomo tam widziales i tyle. 

opisujesz przedmiescia i piszesz ze w paryzu to bylo a kolezanka jeszcze pisze jak tam czysto gdy tam sie wrecz wszystko klei

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

czasami lepiej milczec i wyjsc na id.... niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci 😄

nigdy bystroscia nie grzeszylas 😄 

pewnie nie wiesz o co chodzi wiec sie przedstawie to ja libed 😄

nie kojarze 😜

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Libed dziadygo po co tu siedzisz i niszczysz tematy? Czy jest w ogóle coś, co ty lubisz robić w życiu? Prócz siedzenia na forum i podważenia zdania kogoś? Zmień forum jak ci nie pasuje, ale daj innym się wygadać, a nie ciągle krytykować tylko 😦 Co za namolny typ. 

napisala baba wyzywajaca 80% ludzi 😄 od 4 mialas byc w pracy siedzisz tu dzien i noc i wszystkich wyganiasz

• Like 1

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

nie mam zadnej blokady wywalili mi nick za link o nawrockim ktory to link jest w kazdym p[ortalu infromacyjnym moze poza prawicowymi 

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się