Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka555555555555555

Pytanie do mam prawie dorosłych córek

Polecane posty

Czy powinnam poznać rodziców chłopaka mej córki ? Będę go dziś odwozić po weekendzie u nas i chciałabym ,,wprosić się na kawę". Wypada , czy nie ?

Gość dujunołdujunoł
raczej nie

Gość kobietka sru
nie wypada

Gość Król Maciuś Pierwszy
czy córka jest jeszcze dziewicą ?

Gość rwfwefwew
Po weekendzie tzn w niedziele? Absolutnie nie wypada, ludzie w niedziele odpoczywają. :classic_cool: No chyba, że sami Cię zaproszą.

Są ze sobą 8 mcy, więc chyba nie jest.

Mnie raczej martwi to,że moja córka spędza weekendy u ludzi,których nie znam...

Gość to wiekszosc jest bez wyksztal
a co tobie do tych ludzi? to ona z nimi spedza weekendy nie ty. daj jej spokoj. jak stwierdzi ze warto, to was zapozna

Gość dujunołdujunoł
nie wypada siary narobisz nie sobie tylko córce, przecież nie biorą ślubu czy coś

Do ludzi nie mam nic, bo to nie z nimi jakby co będzie sobie życie układać.Tylko, że moja córka ma 16 lat i wolałabym wiedzieć ,gdzie nocuje.

Ślubu nie biorą fakt, ale weekendy spędzają razem.Śpią u siebie , bo inaczej nie da rady. Zbyt duża odległość...

ciekawe czy chłopak rucha ją analnie ?

Gość to wiekszosc jest bez wyksztal
aaa nie napisalas ze to taka gowniara no to masz problem faktycznie jak pisalas prawie dorosla to myslalam ze ma 19-20 lat a to dziecko jeszcze

Gość omg, gdzie są normalni
Kobieto masz 16l córke i pozwalasz jej nocować u chłopaka? Przecież wyszłaś na patologie!!! Gdzie wy kulture macie, ja piernicze

Podszywie...dzięki...nie sądzę...

Nie zgodziłabym się, gdyby mieszkali na tyle blisko, aby była możliwość powrotu w tym samym dniu. Oni również pozwalają synowi nocować u nas. Byłam po niego w pt , zabrałam spod domu i dziś odwiozę.

Gość honoratkaa
to lepiej zaproś ich do siebie na kawę. pomyśl- może będą mieli inne plany, albo bałagan w domu, albo po prostu nie będą w nastroju na goszczenie kogoś. powiedz chłopakowi, że chętnie poznasz jego rodziców, bo widzisz, że już długo są ze sobą i że zapraszasz na kawę i ciasto. ewentualnie możecie się spotkać wszyscy gdzieś na mieście, żeby było neutralnie.

Może i na patologię wyszłam,ale są też plusy tego.Wiem z kim spotyka się moja córka, nie włóczy się po klubach ,dyskotekach jak jej rówieśniczki...

honoratkaa Zrobię tak jak mówisz, choć nie wiem,czy skorzystają. Finansowo raczej nie stoją najlepiej.A wiadomo taki wyjazd kosztuje...

Ok, jadę go zawieźć i powiem mu w drodze,że jeśli rodzice mają ochotę to niech ,,wpadną do nas"...

Zaprosiłam ich...ciekawe czy skorzystają.

Ja chyba zwariuję...on nie ma za grosz wstydu...z tygodnia na tydzień zadomawia się, zachowuje jakby był u Siebie

Zszedł do kuchni w samych slipkach...

Muszę z nim porozmawiać, ale jak ? Wprost ustalić jakieś zasady, czy jakoś tak bardziej delikatnie?

Gość bl3b3lb3
Na pewno nie powinnaś się wpraszać, jako córka która ma chłopaka powiem Ci, że na pewno czułabym się z tym bardzo źle, gdyby moi rodzice wprosili się do rodziców mojego chłopaka.

Gość geronimo11
Mam pytanie, czy chłopak śpi w pokoju z córką czy ma osobno gdzieś pościelone w pokoju gościnnym? Jaką w ogóle masz pewność co robi Twoja córka jak jedzie do niego na noc? "Wiem z kim spotyka się moja córka, nie włóczy się po klubach ,dyskotekach jak jej rówieśniczki..." Skąd to możesz wiedziec jak jej na weekend w domu nie ma? To się jeszcze skończy zaciążeniem i bedzie potem płacz...

Gość bl3b3lb3
Aj tam gadasz, że zaciążeniem, jeśli dobrze wychowała swoją córkę i odpowiednio poinformowała ją o skutkach które mogą wyjśc w przyszłości, to na pewno jest odpowiedzialną dziewczyną i nic taskiego nie będzie.

Gość powiem ci zeeee
Po prostu powiedz córce że jeśli poważnie myśli o związku to chciałabyś poznać jego rodziców. co w tym złego? mój K najpierw poznał moich rodziców potem mnie :)

Gość geronimo11
bl3b3lb3 Prosze Cie, co ma wychowanie do tego że to jeszcze dziecko i nie myśli jak człowiek dorosły. Poczytaj sobie jak ostro rośnie z roku na rok liczba takich dziewczynek, które zaszły w ciąże. Kiedyś to było nie do pomyślenia, a teraz się ufa zamiast zapobiegać, bo jak to ujęłaś na pewno jest odpowiedzialną dziewczyna... Po to jest rodzic, żeby do pewnego momentu myślał za dziecko i w dobrej wierze zabranial niektórych rzeczy.

Gość oooooooolllllaa
Zarabiaj z WAZZUB !WAZZUB - to nowo powstający portal, w którego projekt zainwestowano już ok. 2 mln $. Chcesz zarabiać duże pieniądze co miesiąc? Cała praca polega na tym, aby promować nowy portal WAZZUB poprzez zapraszanie chętnych za pomocą swojego indywidualnego linka, który otrzymujemy po rejestracji.Rejestracja i członkostwo w WAZZUB są NA ZAWSZE DARMOWE (BEZ ŻADNYCH OPŁAT), BEZ ŻADNEGO ŚCIĄGANIA PLIKÓW, BEZ KLIKANIA W LINKI REKLAM, BEZ DODATKOWEJ PRACY. Aby stworzyć swoją grupę zaproszonych masz czas do 09.04.2012r. Żeby zarabiać, wystarczy się zarejestrować i zacząć rekrutować poleconych. Firma WAZZUB przeznaczy 50% swoich dochodów na wypłaty dla swoich członków. Nic nie trzeba inwestować, wystarczy się zarejestrować i zacząć zapraszać następne osoby.Od 9 Kwietnia 2012r. wyszukiwarka będzie już działać i wszyscy chętni, którzy zarejestrują się teraz - zaczną otrzymywać pieniądze.MASZ 20 dni na zbudowanie Twojej Grupy Poleconych!!! wejdz na stronę signup.wazzub.info/?lrRef=7ff3c503