Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppaulinaaa1223

jak przytyć ??

Polecane posty

Gość ppaulinaaa1223

mam 16 lat 175 cm i ważę 42 kg nie potrafię przytyć taka moja natura to rodzinne nigdy mi to nie przeszkadzało ale dziwnie się czuje wśród koleżanek bo nie wyglądam jak one jem dużo ale to nic nie daje są jakieś specjalne diety ??

Gość Gustavs
Jeść sporo i podnosić ciężary :)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrwrr
wpisz w gogle

nie wierze :D pierwszy raz taki temat widze :D z tego co wiem to powinnas jesc duzo kanapek z majonezem, jasne pieczywo.. najlepiej wpisz w gogle "czego nie jesc na diecie' i wlasnie to wcinaj :D

Gość Najpierw to sprawdz
u lekarza czy masz wszystko ok z hormonami, tarczycą itd, bo w tym moze leżeć problem.

Gość Gustavs
pysiulek - Ty sama sobie polecaj powiększanie rozmiarów poprzez tkankę tłuszczową :P

Gość wrrrrrrrrrrrrrrwrr
ale musisz jesc takie produkty zeby nie przytyc w tluszczu tylko w miesniach bo przeciez nie o sadelko ci chodzi chyba, wiec wpisz w gogle i poszukaj

Gość nowo czesana kobieta
nie tyje

Gość Gustavs
pysiulek911 - sluchaj dziecko, nie takim tonem. Namierzyc cie to zaden problem, mam znajomych w centralach, i tez takich, ktorzy chodza z maczetami na co dzien, wiec stonuj troche i grzecznie sie wyrazaj, bo z takim jezorem mozesz sobie narobic wiecej problemow, niz pozytku. Wkurwiaja mnie takie odzywki i chyba w koncu sie wezme za prostowanie tego swiata, a ludzie dostana nauczke, wiec mi taki twoj jezyk nie pasi, stad moj zal do ciebie. I sie nie pocieszaj zmiennym IP, bo i tak to nic nie pomoze w byciu nienamierzona. A takie rady to zachowaj dla siebie, pomagalem karkom rosnac na normalnym jedzeniu, chuderlaki 70kg stawaly sie 110kg bydlakami, z mala iloscia tkanki tluszczowej, wiec wiem o czym pisze.