Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokrzywdzona

Ja + mój chłopak + dziwny sms

Polecane posty

Gość Pokrzywdzona

Witam, Mam faceta który ma 30 lat, ja 24.. dzieli nas 6 lat różnicy. Jesteśmy fantastyczną parą od dwóch lat. Ufamy sobie nawzajem, nigdy przenigdy nie miałam powodu by go nawet w najmniejszym stopniu sprawdzać. Wczoraj urządzaliśmy spotkanie dla przyjaciół, skończyły mi się pieniądze na koncie i poprosiłam go o skorzystanie z jego telefonu by zadzwonić do znajomych. W momencie jak chwyciłam telefon przyszedł sms od jednego znajomego odnośnie imprezy, mój partner poprosił mnie abym odczytała tego smsa (akurat mył naczynia). W momencie jak otworzyłam tego smsa pojawia się tzw. historia smsów z danym numerem, i kilka smsów wcześniej mój facet napisał jemu smsa 'fajną masz tą sąsiadeczkę' . Nogi mi się ugięły bo... nigdy wcześniej nie zastanawiałam się nad tym że mój partner MOŻE oglądać się za inna kobietą, a nawet napisać o tym swojemu przyjacielowi. Poczułam się OKROPNIE... i nie wiem czy poruszyć ten temat z nim, jeśli tak to w jaki sposób? Czy poprostu zapomnieć..

Gość dddddddddddooooooooookkkkkkkkk
Tak poruszyć, ale powie Tobie, że tylko Ty się liczysz i patrzy się, bo po to ma oczy i tak może być i musisz się z tym pogodzić i nauczyć się ufać, oczywiście trochę kontroli nie zaszkodzi. Dobrze, że nie powiedzioał tego przy Tobie, bo chyba byś się wściekła. Faceci różnie ze sobą rozmawiają i takie tematy też się przewijają, ale to naprawdę nie musi niczego oznaczać.