Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem czy podac nick

temat dla ludzi malo inteligentnych

Polecane posty

piszcie jakie macie problemy:)

Gość 7tyutrytru
W tym momencie nie mam żadnego problemu oprócz tego czy zaraz ktoś mnie tu nie przyjdzie uciszyć, bo sobie puściłam muzyczkę :)

ty to masz problemy:) moim dzisiejszym problemem jest... nie, dzisiaj nie mam zadnego problemu, siedze od rana przy kompie:)

a czego sluchasz?

Gość omgodness
ludzie malo inteligentni nie mają problemow, wystarczy im spanie, zarcie i roochanie, ludzie inteligentni zastanawiajacy sie nad sensem zycia maja i to spore (jestem przykladem :classic_cool:

Mój młodszy brat się dziś oświadczył i zostałem ostatnim kawalerem w rodzinie - zastanawiam się, czy już się powinienem zacząć martwić :P

Gość omgodness
a ile masz lat, lomu?:) ja mam 20 i juz sie na mnie krzywo patrza ze jestem sama :O

Moim problemem jest moje lenistwo. Mam teraz niezły zapierdol na studiach, a nic nie robię :classic_cool: a potem płacz i zgrzytanie zębów, że 2 :classic_cool: Kolejnym problemem są moje włosy. Mają one nieodpowiadającą mi długość tj. są za krótkie i jest ich za mało. Następnie przytłacza mnie myśl, że czas już znaleźć mieszkanie/pokój...szukam, ale kurwa z kujonami mieszkać nie będę. Jak już jakieś spoko ogłosznie znajdę to piszą, że szukają mało imprezujących, spokojnych osób, bez nałogów. A ja np. lubię sobie 2x w tygodniu zrobić libację czy coś. Albo potańczyć nossa nossa. Ponadto mam kłopot z facetem. Ale to u mnie już norma. Jeszcze 3 tygodnie temu się tu użalałam, że on taki siaki i owaki, ale teraz jestem już wiem, że nie ma co płakać przez facetów. Nie ten to inny ;] a ja wiem, że mogę mieć prawie każdego :classic_cool: )))

29, więc do żeniaczki mi jeszcze daleko, o ile w ogóle do tego dojdzie. Na razie cieszę się samotnoścąi. :classic_cool: