Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sernik bezpieczny

do znających się na ubitych jajkach

Polecane posty

Gość sernik bezpieczny

czy bijąc jajka na parze powiedzmy, że doprowadzę tę bitą masę do wrzenia będą one bezpieczne? tzn. bez ryzyka salmonelli? zaznaczam, że nie będę tego piekła tylko takie ubite musiałabym schłodzić w lodówce Jak to jest? moja mama upiera się, że takie coś to i tak ryzyko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×