Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7tyutrytru

Jaki film polecacie?

Polecane posty

Gość 7tyutrytru

Bo zbieram się żeby coś obejrzeć a jakoś nie mogę się na nic zdecydować :)

Gość szz
lśnienie zielona mila skazani na shawshank pulp fiction braveheart ojciec chrzestny mgła blue valentine fight club das wilde leben

Gość 7tyutrytru
na dokument dzisiaj nie mam ochoty ale zapiszę sobie tytuł :) a te wyżej widziałam wszystkie oprócz blue valentine i das wilde leben ale nie lubię melodramatów a ten niemiecki to skąd mam teraz wziąć? :o

Gość 7tyutrytru
Iluzjoniste i Prestiż widziałam, wojennego nie chcę a chodziło chyba o Dziewiąte wrota? Jeśli tak to też widziałam :)

Gość kafeteryjny prawiczek
In Time, banalne s-f , ale miło się ogląda. :classic_cool:

Gość szz
ten niemiecki to np z torrentów. Ja go widziałam online jakis czas temu,ale po aferze z ACTA mozliwe ze nie uzupełnili nowych odtwarzaczy. to moze : lot nad kukułczym gniazdem x-pax frida lektor bękarty wojny into the wild (piekny film ale wymaga wyciszenia) kula władca pierścieni I ,II, III leon zawodowiec blues brothers uczeń szatana

Gość 7tyutrytru
Widziałam wszystko co wymieniacie 😭 ale zanim mi się ten niemiecki ściągnie to trochę minie a ja chciałam dzisiaj :)

Gość idots_R_amongus
człowiek z ziemi

Gość kafeteryjny prawiczek
Eraserhead, tego na pewno nie oglądałaś i na pewno Ci się spodoba. :classic_cool:

Gość 7tyutrytru
Tego człowieka to próbowałam już ze dwa ale początek ma jakiś dziwny. Może spróbuję dokończyć...

Gość 7tyutrytru
Oglądałam Eraserheada :D Po pewnym czasie na tyle otrząsnęłam się z szoku żeby stwierdzić, że mi się nawet podobał ale raczej do niego nie wrócę :D

Gość szz
W takim razie masz dobry gust co do filmów.ok. wymieniam dalej. efekt motyla pan życia i śmierci przerwana lekcja muzyki constantine kochanice króla obcy skazany na bluesa chicago armageddon niezniszczalny szklana pułapka silent hill dziewczyna z perłą buntownik z wyboru

Gość 7tyutrytru
Z tych też widziałam wszystkie oprócz dziewczyny z perłą ale nie przepadam za takimi filmami :) ani za Scarlett Johannson

Gość szz
czuje ze będe ci tu przepisywac wszystkie moje oglądane z filmwebu ;p musimy porozmawiać o kevinie gladiator piękny umysł mechaniczna pomarańcza dziecko Rosemary donnie darko SinCity za wszelką cenę labirynt fauna stowarzyszenie umarłych poetów requiem dla snu taksówkarz czekolada edward nożycoręki sekretne okno

Gość 7tyutrytru
Wszystkie :D

Gość idots_R_amongus
człowiek z ziemi jest cały dziwny ale warto przez to przebrnąć. akcja dzieje się w jednym miejscu ale tylko wizualnie, naprawdę polecam i jest w miarę lekki mimo iż tematyka taka cięższa

Napisz, na jaki gatunek masz ochotę - będzie łatwiej.

Gość szz
mój tydzień z Marylin miasto zaginionych dzieci między piekłem a niebem dom snów szaleństwo króla jerzego zrozumieć ciszę wilk ace ventura bruce wszechmogący vanilla sky tańcząc w ciemnościach siedem lat w tybecie smętarz dla zwierzaków żyć szybko umierać młodo candy kóra w której żyję volver matka teresa od aniołów

Gość 7tyutrytru
no właśnie kiedyś naściągałam sobie pełno filmów sci-fi i jeszcze parę smętnie leży i wciąż czeka na obejrzenie. Tylko 4 filmów w życiu po zaczęciu nie obejrzałam do końca i to jest jeden z nich :P

Gość szz
błąd. matka joanna od aniołów

Gość 7tyutrytru
Nie wiem czego chcę :( Wyspę tajemnic of kors widziałam szz - tu już lepiej, nie wiedziałam całych pięciu :)

Gość mamaniejesttupochowana
a może napisz na jakiego typu film masz ochotę? będzie łatwiej:)

Gość 7tyutrytru
skończy się jak zwykle, że będę myśleć i myśleć co obejrzeć aż będzie za późno i nie zdążę. 😭 Jestem żenująca :D

Gość szz
ale niestety nie są to najlepsze filmy jakie w życiu widziałam, cóż im dalej by grzebać w pamięci tym gorzej. Najlepsze poleciłam ci na początku

Gość 7tyutrytru
Mam ochotę na film, który nie będzie smętny, nie będzie komedią, nie będzie sensacyjny... Może jakiś thriller? Albo horror? :O

"Fighter in the wind" - Oparty na prawdziwej historii. Jeden z moich ulubionych filmów, ale ja lubię kino azjatycki i uwielbiam język japoński, więc mogę nie byc obiektywny w swojej ocenie :P

Gość 7tyutrytru
No niestety takiego teraz też nie znajdę :( Ale obejrzę wszystkie Wasze filmy ludzie :) Od jakiegoś czasu cierpię na niedobór pomysłów, więc na pewno skorzystam :)