Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felicitta

czy ktoras z was jest atrakcyjna, madra kobieta a zostala porzucona

Polecane posty

Gość Felicitta

lub tez olana przez faceta po seksie np lub randkach Pytam sie bo chce wiedziec jak sie czulyscie i jaki mogl byc tego powod? Wiadomo ze nie kazda kazdemu pasuje ale malo jaki facet oleje atrakcyjna kobiete na wysokim poziomie intelektualnym itp

Gość life is brutal.........
wyglad to wzgledna sprawa, ale liczysz ze znajdzie sie chociaż jedna która powie że facet ją olał bo jest głupia:D

Gość SkadTakieCiotySieBiora
żaden facet nie rzuci atrakcyjnej kobiety fizycznie, która do tego ma klase i jest inteligetna.. mozesz mi autorko tematu wierzyc

Gość Zuzanna Amelia & 4
Madrosc kobiet polega miedzy innymi na tym ze nie dadza sie wykolegowac a inteligencja kobiet jako taka na pewno nie jest dla faceta atrakcyjna. Czesto wrecz przeciwnie. Moze sprobuj inaczej sformulowac pytanie.

Gość volga_jasnowidzaaa
tu nie chodzi o madrosc, chodzi o uczucia nic do ciebie ni czuł wiec cie porzucił:)

Gość volga_jasnowidzaaa
ja teraz tez zostałam porzucona choc na poczatku latał jak pies za cieczka ale sie zniechecil w pewnym momencie oczekiwaniem na mnie,...i chociaz potem byłam kochana dla niego to jemu sie juz odwidzialo.. zcyie:) nie przewidzi tego..po prostu mu sie podbałam..sam mowil, ze podobam mu sie fizycznie, to jak mowie jak sie zachowuje ubieram itd,,,, ale nie byl zakochany ot po prostu spotykal sie z fajna laska..znudzilo mu sie i olał plakac nie ebde

Gość Felicitta
tak, to chyba kwestia znudzenia albo zwyczajnie to nie bylo to wg niego

Gość A moze nie
tylko są inne powody...

Gość volga_jasnowidzaaa
mozliwe ..bo to nie było TO:) ale mozna było to powiedziec wprost..:) wtedy moze i na piwko mozna by wyskoczyc wspolnie a takto został niesmak:)

Gość Felicitta
i spada samoocena:-O

Gość volga_jasnowidzaaa
ee tam olać GADa i do przodu:) poznalam wczoraj faceta i od razu mi sie morale poprawiły jak pare komplementow usłyszałam:D

Gość Facet ciota
to taki,który nie mówi wprost,kłamie i kręci

Gość łe
o niezgodze się. Faceci nie znoszą atrakcyjnych kobiet na wysokim poziomie intelektualnym, bo dlaczego mają się czuć gorsi :D Natomiast mądrosć to co innego niż poziom intelektualny. A już mądrośc na temat płci przeciwnej to w ogóle coś innego. niekiedy niby głupiutka kobietka, a facetów okręca sobie wokł palca. A jak sie która godzi za szybko na seks, to jest głupia po prostu i nie ma sie co oszukiwać...

Gość e tam jak nie
No i co stąd że nie porzuci atrakcyjnej i mądrej kobiety, jeśli ja zdradza dyskretnie a w oczy oszukuje wielkie uczucia? Przyjdzie moment że się wyda i wtedy łajdak zostaje wystawiony za drzwi w samych skarpetkach Efekt jest ten sam co przy porzuceniu czyli rozstanie, co i tak jest najlepszym rozwiązaniem po tragedii zdrady, tyle tylko że tragedia jest dla zdradzonej kobiety bo łajdak jest powierzchowny i nie ma uczuć więc tragedii on nie przeżywa, a pocieszycielek jest wiele i co tam dla niego.

Najczęściej faceci odpuszczaja sobie dziewczyny które są latwe, nie sa wyzwaniem, desperatki itp.

Gość jhgfhyuj
No, pewnie. Poszedl do brzydszej grubszej i głupszej :P

Gość a tak, cesto ida do grubszej
i glupszej. Facetom na pogól trzeba zmian, nowosci, poza tym stalego uwielbienia,komplementow, ktorych mowienie moze sie znudzic arakcyjnej madrej koboecie

Gość taka jedna całkiem ładna...
tak, nie raz.. prawie zawsze, jak zaczynało mi tak naprawdę zależeć...

Gość bfidugu
Ja jestem ladna i mam fajna figure dzieki cwiczenia i moge powiedziec ze jeszcze nigdy mnie nie rzucil facet.To ja zawsze rzucalam.Z trzema uprawialam sex na pierwszym spotkaniu i zaden nie myslal ze jestem latwa mowili ze to jest normalne i chcieli czegos wiecej.A wiec chyba w tym cos jest.