Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azumi1988

KOSMETYKI AVON

Polecane posty

Gość azumi1988

Witam. Nazywam sie Katarzyna. oferuje kosmetyki firmy Avon. złóż zamówienie u mnie już dzis i odbierz prezent niespodzianke. Zostań stałą klientką i uzyskaj upust nawet do 25% lub zapisz sie do klubu Avon zapraszam :) zapraszam na moja stronke http://odkryj-avon.strefa.pl moje gg 1274161 tel 530616554

Gość azumi1988
w gre wchodzi wysylka bez dodatkowych kosztów, darmowe katalogi, potrzebujesz cos? pisz dzwoń a nie zostaniesz sam/a zapraszam do wspolpracy

Bylam konsultantka Avon i twierdze,ze kosmetyki tej frmy to jeden wielki badziew!!! Jak mozna takie "nic" wciskac klijentkom? jedynie niektore wody toaletowe maja fajne,reszta to do kibla sie nadaje

Gość venge.
wysypka na banc!!!

Gość azumi1988
sama kupuje kosmetyki Avon i szczerze np jak mialam problem z lupiezem i to duzy bo nic nie pomagalo, to tylko przy tych szamponach sie zakonczylo.. nie wiem dlaczego u niektorych jest taka zla opinia o Avon, ale uwazam ze sa naprawde dobre kosmetyki :) moze czasem zle sie trafi, mam na mysli na niezbyt ogarniete konsultantki, ktore nie umija doradzic i stad te problemy. ja zawsze sluze pomoca :)