Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudonimu...

co ja mam robić !!??

Polecane posty

Gość bez pseudonimu...

mam faceta 6 lat na wakacjach planowaliśmy ślub ja mam 29 on 32 lata, niedawno poznałam kogoś nowego chce zostawić swojego narzeczonego póki nie mamy śluby i być z tym drugim. Rodzice mojego narzeczonego dowiedzieli się że poznałam kogoś nowego (on o tym nie wie i zapewniają że nigdy mu nei powiedzą) oni nie chcą żeby ten związek się skończył i dziś odbyli ze mną rozmowę że jak nie odejdę od narzeczonego i wyjdę za niego za mąż to kupią mi apartament nad morzem, apartament będzie kupiony tylko na mnie. Boją sie że on sobie coś zrobi jak ja od niego odejde a ja nie chce z nim byc na siłę. Ten facet którego poznałam jest biedny jak mysz, pracuje w sklepie i zarabia 1.300 zł, mój narzeczony to bardzo bogaty człowiek i wiem że byt z nim miałabym zapewniony ale ja go w ogóle nie kocham, jest mi z nim źle w łóżku i w ogóle coraz częściej zaczyna mnie drażnić. Wszystko między nami popsuło się po tym jak w pażdzierniku uderzył mnie w kłótni od tego momentu stwierdziłam że koniec z tym ale on błagał i prosił więc postanowiłam dac mu jeszcze jedną szansę, tylko że miesiąc po tym jak mnie uderzył poznałam tego drugiego tak bardzo chce być z tym nowym ale boje się że finansowo nie damy rady się utrzymać ... Nie wiem co robić jestem w kropce!!!

Gość bez pseudonimu...
niech mi ktoś coś doradzi !!

Gość idots_R_amongus
na twoim miejscu bym się nie wahała, po co męczyć się cale życie, raz uderzył uderzy ponownie, jeszcze do tego wam nie idzie w łóżku...

Gość ja też szukam butów .
nie bądz głupiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bierz tego bogatego z tym biednym cię nic nie czeka tylko bieda i brak kasy na wszystko

Gość do3456
Bierz tego z kasą jestem starsza od ciebie i wiem co mówię, tego drugiego weź na kochanka :)

Gość gumiś22
ale baby to sa jednak dziwki nad dziwkami dupy dajesz dwóm to bierz biednego tylko na niego zasłużyłaś

Gość bez pseudonimu...
nie wiem co robić :o

Gość kmlkml;kmj
nowez tego z apartamenten potem sie rozwiedz bedziesz miala kasy jak lodu :D

Gość bez pseudonimu...
nie chce mieć tamtego do bzykania chce z nim być ale z moim narzeczonym nie wiem jak zerwać, przyjaxnie się z nim i bardzo dobrze go znam tego nowego nie znam dobrze bo zaledwie kilka miesięcy ale bardzo bardzo go lubię

Gość bez pseudonimu...
kmlkml;kmj on by mi nigdy w życiu nie dał rozwodu, nigdy.