Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egonzlasu

Problem z alkoholem

Polecane posty

Gość egonzlasu

Mam problem z alkoholem. Piję raz w tygodniu ale jak już chleję to bez umiaru do końca trzeźwieje później dwa dni robię bardzo dużo głupstw. Kupiłem anticol i myślę żeby od jutra zacząć brać po 1 tabletce przez 14dni a później po 0.5 tabletki do końca opakowania. Wiem że taki czas mi pozwoli na odbicie od towarzystwa z którym przebywam podczas spożywania alkoholu na co dzień nie mam z nimi wcale styczności. Jestem poważnym człowiekiem prezesem firmy a ludzie widzą z kim przebywam podczas spożywania alkoholu. Gadam również za dużo na temat pracy podczas gdy jestem pod wpływem nie odpowiednim osobą. Obowiązuje mnie szereg tajemnic które już wyjawiłem. Pomocy.

Gość Prezes szuka pomocy na forum
?:O

Gość powiedz tylko
terapia plus AA

Gość a wiesz ze to nie ładnie
a jakie głupstwa robisz???

Jestem poważnym człowiekiem prezesem firmy Szukasz pomocy? To zgłoś się do najbliższego ośrodka leczenia uzależnień.Tam się dowiesz wszystkiego w tym temacie. Powodzenia!:)

Gość egonzlasu
Tak chcę być anonimowy.

Gość egonzlasu
Boję się że wydarzy się jakaś tragedia do paru już doprowadził alkohol w moim życiu.

Boję się że wydarzy się jakaś tragedia do paru już doprowadził alkohol w moim życiu Jeśli jesteś POWAŻNYM człowiekiem i myślisz POWAŻNIE o problemie to weź się POWAŻNIE za leczenie. Tu na forum możesz jedynie liczyć na wsparcie.Nikt cię nie wyleczy. Od tego są odpowiednie placówki. I nie takie gwiazdy jak ty tam się leczą. A jeśli jesteś majętnym człowiekiem to proponuję prywatną terapię.

Gość Gerunium
Witaj, Masz rację, nie możesz tak się zachowywać. Jesteś na poważnym, odpowiedzialnym stanowisku więc nie niszcz swojej kariery, ale przede wszystkim nie niszcz siebie. Musisz się opamiętać i zerwać kontakty z tym towarzystwem, które ewidentnie ma na Ciebie zły wpływ. Zastanów się do czego to wszystko może Cię doprowadzić. Myślałeś może o fachowej pomocy? Może powinieneś z kimś porozmawiać, zapisać się na terapię i skończyć z tymi alkoholowymi zapędami? Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat ośrodka Przystanek Trzeźwość. Zawsze możesz spróbować i coś zmienić w swoim życiu, myślę, że warto!

Gość tranecki40
Hej zajmij się sportem kup dobre buty sportowe w deichmannie i dużo biegaj wieczorami to na pewno Zapomnisz o Potrzebie łykania alkoholu... http://deichman.okazjum.pl/

Gość gość
prezes ? hahahaha, weź się nie ośmieszaj człowieku. Ty pisać poprawnie nie potrafisz. A chcesz prezesem być.

Gość Beruthiel
Przestańcie się z Niego nabijać.